Fold

Zoli de beste kinderdrinkfles

Onmisbaar de Zoli kinderdrinkfles

Met dit lekkere weer moeten we niet alleen goed smeren maar ook goed blijven drinken. Neem dus niet alleen voor jezelf maar ook voor je mini een flesje water mee. Maar heb jij ook zo’n hekel aan een kinderdrinkfles die lekt? Bijna geen druppel meer voor je mini en een natte tas met natte spullen. Grrr… iets irritanter kon ik me bijna niet bedenken. Maar daar had ik DE oplossing voor gevonden. En nu wil jij vast wel weten wat dat was.

Ik zweerde bij de kinderdrinkbekers van ZOLI. Dit zijn echt de enige bekers die echt niet lekken. De Zoli BOT drinkfles is BPA & Phthalate vrij en zijn voorzien van een rietje. Ideaal is dat dit rietje verzwaard is. Hierdoor drinkt je mini de beker altijd leeg in welke stand hij/zij hem ook houdt want het rietje gaat altijd naar het laagste punt. Net als het drinken natuurlijk.

Verzwaard flexibel silicone rietje

Het rietje is gemaakt van flexibele silicone siliflex. Daardoor is het rietje soepel en zacht, dus niet scherp voor het mondje. De kinderdrinkfles kun je gebruiken vanaf 9 maanden. Hij heeft een dop met daaraan twee  handvatten waardoor kleine kinderhandjes hem eenvoudig vast kunnen houden. De Zoli BOT drinkbeker is makkelijk schoon te maken. Hij kan namelijk gewoon in de afwasmachine. Om het rietje van binnen schoon te maken zijn er ragertjes of zoals ze het zelf zeggen een cleaning brush.

Is het rietje echt helemaal op, dan vervang je deze gewoon. Er zijn namelijk vervangingssets voor de rietjes verkrijgbaar. Eerlijk, het is wel even een gehannes om het rietje te vervangen. Het vergt wat duw- en trekwerk maar dan heb je weer een lekkere frisse drinkbeker. Mijn meiden hebben zeker tot 5 jaar genoten van de Zoli BOT. Ze gingen overal mee naar toe en ook thuis heb ik hem veelvuldig gebruikt.

Ook een ZOLI water bottle voor de teens

Het leuke is dat de serie drinkbekers bij ZOLI is uitgebreid. Ze hebben nu naast de 180ml BOTjes nu ook een 270 ml versie. De Zoli Bot XL is ideaal voor de grotere kids. En voor de hele grote stoere boys en girls, de teens en voor de papa’s en de mama’s is er de Pip waterfles met rietje. Deze sportieve en stoere bottle is er in verschillende kleuren en heeft een inhoud van 530ml. Ideaal voor onderweg of bij het sporten. Nog een leuke tip voor de Pip waterbottle: doe lekker vers fruit of kruiden bij je water zodat je een net iets anders smaak krijgt. Heerlijk met een beetje gember of citroen met mint. Ben je meer van het zoete dan doe je er lekker aardbeien en een schijfje sinaasappel bij. Dat maakt waterdrinken net wat leuker en… lekkerder.

Zo zie je maar er is voor iedereen een ZOLI drinkfles! Het zijn echte aanraders. Als je ze eenmaal hebt geprobeerd wil je echt niets anders meer.

 

Zoli BOT, Zoli drinkfles, kinderdrinkfles

 

kinderdrinkflessen, kinderdrinkfles met rietje, Zoli

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
[addtoany]