Fold

Walkytalkies kindersok en sokpop

Walkytalkies sokpop en sok in één!

Een sokpop! Het is toch echt nostalgie. Tenminste voor mij. Ik weet nog dat ik ze vroeger maakte van een oude sok. Met leuke knoopjes als ogen die nooit netjes naast elkaar zaten. Maar wat maakte het uit. Je had er uren plezier mee want na het maken kon je de wildste verhalen verzinnen met je sokpop. Alleen kon je de sok nooit meer aan! Maar daar heeft Nelleke van der Burg iets op verzonnen. Zij ontwierp de Walkytalkies.

meer dan alleen een kindersok

Walkytalkies zijn kindersokken die heel eenvoudig kunnen transformeren tot sokpoppen en weer terug. Hoe dan? Door heel eenvoudig de hele sok te gebruiken voor een karakter. Zo zit het lijfje op de been, de ogen op de wreef en de mond op de voetzolen. Nu stop je gewoon je hand in de sok met je duim in de hielen en…. praten maar!

Duurzaam

Het leuke is dat het aan de voet superleuke kleurrijke kindersokken zijn. It works both ways. En je begrijpt ik was meteen verkocht. Ik hou namelijk wel van dit soort leuke grapjes zeker als daarbij ook nog wordt gekeken naar duurzaamheid. De Walkietalkies worden geproduceerd onder het OEKO-TEX STANDAARD 100 keurmerk waardoor het garen geen giftige stoffen bevat. Daarbij wordt het label gedrukt op stevig karton. Deze kun je neerzetten en is meteen het decor voor het eerste avontuur van je sokpop. Niet weggooien dus.

Cadeautip voor de feestdagen

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ben op de één of andere vage manier weleens een sok kwijt. Ineens is een paar niet meer compleet. Ook dit is met de Walkytalkies geen probleem want de overgebleven sok doet nog prima dienst als sokpop.  Als dat niet duurzaam is.

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn de Walkytalkies een goede tip. Hiermee heb je meteen een tof en fantasierijk Sinterklaascadeautje. Gezien de prijs zou je het zelfs als schoencadeau kunnen inzetten. Maar ook de kerstman is dol op deze sokken. Nu alleen nog kiezen welk karakter je het leukste vindt.

 

 

Walkytalkies, kindersokken, meisjessokken, sinterklaascadeau, kerstcadeau

 

 

 

 

Deel dit artikel
[addtoany]