Fold

Tumble ‘N Dry x Polaroid

Tumble ’N Dry x Polaroid

Retro en Old Skool zijn hip. Ook binnen de kinderkleding. Maar ook samenwerkingen (kort gezegd: collabs) tussen verschillende merken zijn een trend! Een goede reden voor Tumble ’N Dry om de handen ineen te slaan met het icoon Polaroid Originals. Je weet wel die van de instant fotografie. Strike a pose, klikken, je foto komt uit de camera, even wapperen en klaar is kees. Niks fotoshop of filter. The real deal! Deze Polaroid foto’s zijn op dit moment weer helemaal JE van HET.

Streetstyle kinderkledingcollectie

Uit deze leuke collab is een te gekke streetstyle collectie jongens- en meisjeskleding voortgekomen. Waaronder sportieve hoodies, fijne sweatpants en toffe t-shirts. Allemaal voorzien van het kleurrijke Polaroid logo met zijn bijbehorende gekleurde strepen. De kledingstukken zijn gemaakt in de basiskleuren wit, zwart en grijs gemêleerd met als vrolijke noot een mooie warm gele voor zowel boys als girls.

Creatieve winactie

Maar dat is nog niet alles. Er zit ook een superleuke creatieve Instagram winactie aan deze Tumble ’N Dry x Polaroid collab. Hoe zie jij er over 10 jaar uit? Wat doe je? Wie ben je? Vertaal dit naar een toffe foto en plaats deze op Instagram. Hierbij gebruik je: #tumblendryxpolaroid. Zo maak je niet alleen kans op één van de vijf Polaroid camera’s maar ding je ook mee naar de hoofdrol in de Tumble ’N Dry aftermovie. Hierin zullen je toekomstdromen worden vastgelegd. Klinkt als een mooi avontuur, toch? Meedoen kan tot 1 oktober 2019.

Wij zijn heel erg benieuwd of een van onze trouwe Stoerkids fans met de prijs aan de haal gaat. Er zitten namelijk behoorlijk wat creatieve boys en girls tussen. Houden jullie ons op de hoogte?
Mocht dit out of your league zijn. Dan geniet je gewoon van deze collectie. Ga je lekker chillen in je sweatpants, de show stelen in je hoodie of pronken met je vette tee. Anyway you are picture perfect!

Tumble 'N Dry hoodie Parkin black, boys hoodie parkin, polaroid collectie, sweater, trui hoodie parkin

 

Tumble 'n Dry Petri. Tumble 'n Dry, Polaroid, meisjes sweater, capuchon, meisjeskleding

 

Tumble 'N Dry hoodie Parkin black, boys hoodie parkin, polaroid collectie, sweater, trui hoodie parkin

 

Tumble 'n Dry meisjes t-shirt, Tumble 'n Dry pisa, Tumble 'n Dry x Polaroid, Polaroid, Tumble 'N Dry, meisjeskleding, Collab

Deel dit artikel
[addtoany]