Fold

TIP: Enfant Thermo Boots

Enfant Thermo Boots voor kids

Heb je de weersvoorspelling gezien? Het gaat nu toch echt kouder worden. Brrr…. Maar ondanks dat hou ik er van om toch lekker naar buiten te gaan. Het bos is nu op zijn mooist en uitwaaien langs het strand heerlijk. Voor je mini zijn regenlaarzen dan echt onmisbaar. Lekker door het water en de modder banjeren is dan geen probleem. Als jij dit ook zo lekker vindt zijn de Enfant Thermo Boots een echte MUST HAVE. Deze zijn namelijk niet alleen waterdicht maar ook lekker warm!

Met wol gevoerd

De Enfant kinderlaarsjes zijn gemaakt van rubber en voor 90% gevoerd met wol. Het voordeel hiervan is dat rubber en wol natuurlijke materialen zijn die goed isoleren en ademen. Dus lekker warm en minder kans op natte zweetvoetjes waardoor deze alsnog koud worden. Daarnaast zijn de Enfant Thermo Boots door het rubber lekker soepel.

Mooi slank model

De gevoerde kinderregenlaarsjes zijn mooi slank dus ook ideaal voor kinderen met smallere voetjes. Het model is unisex en dus geschikt voor boys en girls. We hebben ze in het donkerblauw en legergroen. Super voor de coole dudes en stoere meiden. Maar heb jij een echt prinsesje thuis rondlopen dan zijn de roze met een glittertje misschien meer jouw ding. Of die zwarte met dat eigenwijze witte stipje. Zo zie je maar voor ieder wat wils. En…. we verzekeren je, deze booties gaan nooit meer uit!

Kleine tip: zet rubberlaarsjes nooit direct onder de verwarming. Het materiaal kan dan uitdrogen en scheuren.

Enfant thermo Boots, gevoerd kinderlaarsje, regenlaarsje, rubberlaarsje

 

enfant thermo boots, meisjes regenlaars, Enfant, kinderkleding

 

 

thermo boots voor kids, thermo boots, Enfant thermo boots, kinderkleding

 

 

Enfant thermo boots, meisjes regenlaarsjes, gevoerde meisjesregenlaarsjes, meisjeskleding

Deel dit artikel
[addtoany]