Fold

Stoerkids beste stap ooit

Het was begin december 2010,  Ik zie ons nog zitten in de kapsalon. Ik als kapster en Chantal bij mij in de stoel. We hadden een leuk gesprek over het feit dat ik heel graag iets anders wilde maar ja…wat? En dat Chantal knopen moest doorhakken want Stoerkids, als website met babykleding en kraamcadeaus, groeide uit zijn voegen. Dat dit gesprek  mijn hele leven op zijn kop zou zetten kon ik toen nog niet vermoeden.

We schrijven 01-01-2011 rond, nou ik denk, 00.15. We vierden oud en nieuw bij vrienden vlak bij Chantal. Ding dong de deurbel ging… Chantal aan de deur. ‘Gelukkig Nieuwjaar! En ik denk dat we even moeten gaan lunchen want ik zie het wel zitten om samen met jou een Stoerkids DE WINKEL te openen’. Euhh… nou okay doen we! Het koste enige overredingskracht van het thuisfront maar wanneer je zo’n enthousiast iemand naast je hebt gaat de stroomversnelling als vanzelf.

Zo gezegd zo gedaan, en toen begon de achtbaan! Eerst die bewuste lunch op 6 januari, wat zouden we willen en kunnen. Op 17 januari naar de Kleine Fabriek de beurs voor kinderkleding en kinderlifestyle in Nederland. Welke merken zouden we willen en wat past bij Stoerkids. Ja, dan ook maar meteen inkoopafspraken maken.

Maar een pand is op zich ook wel handig toch? Ach en ook dat puzzelstukje viel op zijn plek. Daar was Gijsbrecht van Amstelstraat nr. 184. En geloof me de mensen in de Gooische Brink Hilversum zullen ons niet snel vergeten. Daar hebben we even gevierd dat we een akkoord hadden. (heel zachtjes echt waar).

Later we het er op houden dat alles super snel ging. In januari de eerste aanzet en in augustus met een gevulde winkel open. Ik had (als control freak zijnde) met enige regelmaat slapeloze nachten. Maar kijk waar we nu zijn!!

In augustus 2017 bestaan we al weer 6 jaar, en wat zijn we gegroeid. Niet alleen als winkel. (Van een winkel met babykleding en kraamcadeaus naar een winkel met kinderkleding t/m maat 176 met nog steeds kraamcadeaus maar ook met hippe tassen, leuke accessoires etc.) Maar ook als mensen. Wat hebben we veel geleerd! Dan ook nog als klap op de vuurpijl een compleet nieuwe site, ons eigen labeltje… wie weet waar dit fantastische schip gaat stranden.

Lieve Chantal, (en natuurlijk ook het thuisfront aan beide kanten) bedankt voor de super te gekke sprong in het diepe, en is en blijft THE BEST DECISION EVER!!

En let op mijn woorden, we zijn er nog lang niet….hou Stoerkids in de gaten want je weet het nooit!!

Liefs Ilja.

stoerkids kinderkleding en kraamcadeaus

Stoerkids in 2011 aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 184

 

De huidige en grotere winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 168

De huidige en grotere winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 168 anno 2016

Toen!

Toen we net starten in 2011.

En nu!

En nu! We zijn niets verandert….. Nog even fris en fruitig….

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: