Fold

De stijl van Muys

Met twee meiden in huis zou je bijna denken dat het alles roze is wat blinkt. Maar gelukkig ben ik gezegend met in elk geval één mini me wat kleding betreft. Muys houdt net als ik van sneakers, denim, fijne shirts, sweatpants en… zwart/blauw, stoere meisjeskleding dus. Ik zeg, goede genen! Bij haar kan ik heel goed inschatten wat ze leuk vindt, dat ligt namelijk nogal dicht bij mijn eigen smaak. Ideaal, al voorzie ik wel wat problemen als ze groter is. Want wie gaat wie zijn kast nu plunderen?

girls outfit met sportinvloeden

Muys was dan ook meteen fan van de Tumble ’n Dry denim Abbey. Deze hippe skinny denim eindigt boven de enkels waardoor je direct een zomers gevoel krijgt. Daarboven draagt ze het cropped baseball shirt van Bellerose. Sportinvloeden daar houdt ze van. Natuurlijk moet daar wel een grapje bij. Daarom combineert ze dat met een all over printed singlet van Gsus Junior. Die laat ze onder het baseball shirt uit komen. Haar lang gewenste witte sneakers er onder, haar in een staart en ze is klaar voor de dag.

stoere meisjeskleding, meisjeskleding

Festival look voor tiener girls

Muys is dol op muziek! Ze danst en zingt de hele dag. Muziek clipjes kijken op You Tube is een favoriete bezigheid. Ed Sheeran is onder andere favoriet en ook daar kan ik in komen. Zonder dat ze het zelf weet is haar favoriete zomeroutfit een echte festival look die ook voor tiener girls top is. Een te gekke afgewassen grey denim short van Tumble ’n Dry met een hip bloesje en comfy sweater van Circle of Trust. Love this look, en jij?

tiener girls, meisjeskleding, tiener girls festival look

Mixen van prints

De laatste typische Muys look is een boyfriend denim met stars van Circle of Trust met een striped mashed shirt van Bellerose. Ze mixed graag prints en dat doet ze eigenlijk heel goed. Een stoere fashionista in de dop! En van shoppen houdt ze ook al. Dat wordt nog wat.

meisjeskleding, girls denim, meisjes denim

Heb jij ook zo’n stoere dochter? In welke outfit zou je haar het liefste zien? Wij zijn benieuwd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]