Fold

Sinterklaas TIPS!

De sinterklaas periode is toch super gezellig en soort magisch. De verwondering en het enthousiasme bij de kids die nog geloven is zo leuk. Maar…. het vergt ook wat van ze. Het is zo’n spannende tijd met schoentjes zetten (zou er wel wat in zitten?), sinterklaas journaal kijken en dan natuurlijk pakjesavond (komt hij wel?).  Veel kinderen lopen op hun tenen. En daar kan ik uit ervaring over mee praten. Mijn lieve Keet veranderd bij tijd en wijlen in een klein monstertje. Licht ontvlambaar en moe. Dikke tranen, katten en iedere dag veel te vroeg wakker.  Daarna dikke spijt en uren knuffelen.

Buiten de blijdschap en spanning bij de kids brengt de Sinterklaas periode voor ouders ook nog wat anders mee! Tijdgebrek, surprise-angst, dicht black-outs en cadeaustress.  En met nog minder dan een week te gaan breekt het zweet ons uit. Want voor Marietje moeten we nog iets, voor Keesje mis ik nog een cadeautje. Niet getreurd. We zetten hieronder nog wat Stoerkids cadeautips op een rijtje.

  • De pyjama, van oudsher bij velen een traditie. En waarom deze traditie niet voortzetten? Super leuk om te krijgen en altijd nodig. Wij houden vooral van pyjama’s die lekker zacht zijn, mooi blijven en super leuk staan. Zeker die voor die lekkere luie zondag waarbij de pyjama niet uit gaat. We hebben ze van Little Label gemaakt van organic cotton en van Hatley met te gekke all over prints.
  • Het Small Foot houten grijpspeelgoed is een te gek kleinigheidje voor de kleinste onder ons. Want ook die doen mee! De mooie houten rammelaars zijn speciaal ontwikkeld voor de kleine handjes, kleurecht en speekselvast. Geen probleem als ze dit in hun mond stoppen. De kleuren zijn helemaal van deze tijd.
  • De koffertjes met eigen ontwerp. Heel eenvoudig te maken via de website. En voor 14.00 besteld is dezelfde dag verzonden. Of ze staan de volgende dag klaar in de winkel. Super leuk en echt even wat anders.
  • Click-it! kettinkjes. Helaas niet online te krijgen dus speciaal voor degene die naar de winkel kunnen komen. Super leuke kettingen die je door middel van een magneet met afbeelding helemaal zelf kan samen stellen. Van hip tot lief, van stoer tot funky. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij.
  • De rugtas is ook zo’n leuk en praktische cadeau waar je elk kind blij mee maakt. Van groot tot klein. Want wat is er niet leuker dan je eigen backpack waarin je je eigen spullen kan doen. Ideaal om mee naar school te nemen of voor een weekendje logeren bij opa en oma.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeaus bij ons te vinden. Van melamine servies tot houten trekfiguren, van fijne sweaters tot mooi ondergoed, van de liefste knuffels tot stoere sneakers. En we helpen je graag met je keuze.

Bij mij thuis zijn de surprises ondertussen na een zondag knutseldag af. Heerlijk met zijn allen aan tafel. Papier, lijm en natuurlijk wat lekkers. De laatste cadeaus gehaald. Nu de gedichten nog. We halen nog wat pepernoten in huis en zetten een sinterklaasliedje op. Op naar een gezellige pakjesavond.

Geniet allemaal van deze heerlijke tijd!

Liefs Ilja & Chantal

Little label pyjama set, Little label pyjama set blue stars, little labelSmall Foot Grijpspeelgoed hartjs, grijpspeelgoed, baby speelgoed, baby cadeauMi-Pac Mini, Mi-Pac mini rugzak, Mi-pac mini rugzak robots, Mi-pac mini robots, kinderrugzakkoffertje-met-naam

 

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: