Fold

Rugtasje met naam

De eerste delen van Nederland hebben al lekker zomervakantie en de rest kijkt er met smart naar uit. We zijn met zijn allen al druk met de voorbereidingen. De meesten hebben al geboekt maar wat moet er mee. En wat hebben we nog nodig. Daarnaast liggen de winkels al weer vol met Back to School spullen. Raar maar waar, daar zijn we ook al mee bezig. En voor allebei hebben we nu iets heel leuks.

Rugtas met eigen ontwerp

Het rugtasje met naam. Super leuk om mee te nemen op vakantie met je eigen spulletjes. En niemand anders kan het claimen want met grote letters staat jouw naam er op. Bij die naam kun je ook nog eens jouw favoriete afbeelding zetten. It is all yours! Na de vakantie gebruik je dit leuke rugtasje als gymtas of zwemtas. Aan de kapstok is het direct duidelijk dat hem om jouw spullen gaat. No doubt about it!

one of a kind

Het tasje ontwerp je heel eenvoudig via de site. Je kiest je favoriete kleur tas. Daarna volg je eenvoudig de stappen in het ontwerpsysteem. Je kiest een afbeelding, een lettertype en een kleur bedrukking et voila! (Je zou  bijna denken dat ik naar Frankrijk op vakantie ga.) Je one of a kind rugtas is klaar!

Wanneer je het rugtasje voor 14.00 besteld wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Helemaal leuk is het feit dat dit rugzakje inclusief bedrukking slechts € 9,45 kost. Daar wordt je toch blij van. En… zo’n rugtas is natuurlijk ook een heel leuk kindercadeau.

Zin om aan de slag te gaan? Wij zijn in elk geval benieuwd naar alle mooie tasjes die jullie gaan maken.

rugtasje met naam, zwemtas met naam, gymtas met naam

zwemtas met naam, rugtasje met naam, gymtas met ontwerp

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]