Fold

Praktisch kinderbord

Praktisch kinderbord

De periode dat je mini gaat wennen aan vast voedsel is te gek. Die snoetjes als ze de eerste keer iets nieuws proeven zijn onbetaalbaar. Daarna komt de tijd dat ze echt mee gaan eten. Gezellig aan tafel met een eigen bordje. Dan het liefst natuurlijk ook zelf eten. Super leuk en goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek maar je moet er soms ook stalen zenuwen voor hebben. Want wanneer je net even de andere kant op kijkt, besluit je mini dat de onderkant van het bord ook erg interessant is. Zo wordt een gezellig momentje een ontzettende kliederboel. But No Worries! Er is een oplossing. Een mooi en praktisch kinderbord. Echt waar!

Minikoioi Portions

Het bord Portions van Minikoioi. Dit bord is gemaakt van 100% duurzame flexibele siliconen. Hierdoor is dit het enige kinderbord waarmee je echt kunt frisbeeën. Tip: zorg er dan wel voor dat hij leeg is. Daarbij zit er aan de onderzijde een enorme zuignap. Daardoor zuigt hij zich vast aan gladde en schone oppervlakten. En laten eettafels dat nu meestal zijn. Het is voor je mini nagenoeg onmogelijk om het bordje te verplaatsen of door de kamer te gooien. Als dat niet ideaal is?!

Het kinderbord is voorzien van verschillende compartimenten. Het leukste is natuurlijk om in ieder vakje iets anders te doen. Dit zorgt er voor dat je meer diversiteit aanbrengt en creatiever wordt met eten. Wat voor je mini weer goed is, zo leert hij meer smaken en structuren kennen.

Design en vrij van BPA, PVC en PHTHALATE

Naast het feit dat dit bord super praktisch is, is hij ook nog eens ontzettend mooi. De kleuren zijn mooie hippe pastellen en het ontwerp eenvoudig. Je kunt het eigenlijk wel DESIGN noemen. Naast de duurzame siliconen is het kinderbord vrij van BPA, PVC en PHTHALATE en voldoet het aan de strenge Europese veiligheidsnorm.

Hip kraamcadeau

Ben je nog op zoek naar een praktische en hip kraamcadeau dan is dit zeker een goede keuze. Wil je het helemaal af maken dan zijn er ook nog bijpassende lepeltjes. Deze zitten per 2 verpakt en hebben een siliconen bovenkant en een prachtig bamboe handvat. En laten we niet vergeten dat het bijna december is. Met de Minikoioi Portions als Sinterklaascadeautje scoor je zeker punten. Nu is het alleen nog even kijken welke kleur je het mooiste vind. Roze, blauw of groen?

Eet smakelijk!

 

minikoioi siliconen kinderbord, kinderbord, sinterklaascadeautje, kraamcadeau

kraamcadeau, minikoioi Portions, siliconen kinderbord

praktisch kinderbord, Minikoioi Portions, siliconen kinderbord, hip kraamcadeaukinderbord met zuignap, minikoioi, minikoioi portions, praktisch kinderbord, kinderbord

praktisch kinderbord, siliconen kinderbord, Minikoioi portions

Minikoioi lepels, kinderlepels, siliconen lepels

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]