Fold

Play Up kinderkleding

Play Up

Onze Stoerkids collectie kopen we ongeveer 9 maanden voor uitlevering in bij de merken zelf of bij een agent. Het leuke van een agent is dat hij/zij verschillende merken vertegenwoordigt en je dus soms ineens tegen iets heel leuks aanloopt. Zo werden we vorig jaar winter verliefd op Play UP. Dit merk kwam precies op het goede moment. We waren net bezig met onze verbouwing waardoor we meer ruimte kregen voor de ukkies en dus in desperate need waren voor een nieuw merk met babykleding. Daar was Play UP, het stal ons hart. Maar waarom?

Comfortabele kinderkleding met een hip Zuid-Europees tintje

Play Up komt uit Portugal en heeft dat heerlijke Zuid-Europese tintje. We merken dat niet alleen wij steeds meer naar dat beetje hip klassieke stijltje grijpen maar ook jij je hart hiervoor openstelt. De kleding is echt gemaakt voor actieve kids en baby’s. Het is lekker comfortabel van fit waardoor je mini genoeg bewegingsvrijheid heeft. Spelen… no problem.

De collectie van dit Portugese merk is helemaal on trend en heeft een eigen herkenbaar handschrift. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van mooie rijke materialen en zijn de kleuren prachtige toned down. Er wordt gelet op kleine details. Love at first sight dus.

Zomer 2019 nog meer Play Up

Voor dit seizoen zijn we gestart met een mooi pakketje voor de baby’s maar ik kan je vast verklappen dat we voor aankomende zomer meer hebben ingekocht. We zullen dan naast de babykleding ook wat grotere maten gaan verkopen. Maar goed, eerst deze winter nog. Het is altijd spannend om een nieuw en onbekend merk toe te voegen. Want wij kunnen er wel weg van zijn dat hoeft nog niet te betekenen dat jij het ook leuk vindt. Gelukkig zijn de reacties tot nu toe goed! Pfff….. pak van ons hart. Want wij geloven in Play Up.

 

meisjes tuniek, Play Up, Play Up printed woven tunic, babykleding, kinderkleding

 

Play Up Teddy coat in combinatie met een jurkje van Kidscase. CUTE!

 

 

Play up, Jongenskleding, kinderkleding

 

Play Up gestreepte sweater met Little Indians printed legging. Lekker stoer en hip.

Deel dit artikel
[addtoany]