Fold

Old School kindersneakers

Old School kindersneakers van Hummel Kids

Yesss…. De temperatuur gaat omhoog en het zonnetje schijnt wat vaker. Spring is coming, voel je dat ook? Dit betekent dat ik geen zin meer heb in mijn winterse kloffie en ook mijn kids zijn er klaar mee. Weg met de donkere kleuren! Helaas is het nog wel iets te koud om direct je vrolijke zomergarderobe aan te doen. Daarom is de eerste aanschaf voor het zomerseizoen eigenlijk altijd een paar vrolijke lage kindersneakers. Die kun je direct aan en ze geven je outfit die heerlijke spring boost.

Dit seizoen zijn we allemaal gevallen voor de Old School sneakers van Hummel. Dat kan ook niet anders want ze zijn super hip. Lekker eenvoudig van design en prachtig van kleur. Daarnaast zitten ze heerlijk en kunnen ze tegen een stootje. Zelfs mijn hubby en ik hebben er al een paar aangeschaft. Just call us the Hummel Family.

Hummel Diamant JR.

Zo heb je de Diamant JR. met zijn vrolijke witte rubberen zool en witte chevrons. Deze chevrons zijn kenmerkend voor Hummel. De witte veters zijn stiekem van elastiek zodat strikken niet hoeft. Dat is lekker makkelijk toch? Om ze toch goed dicht te krijgen zit er boven aan een klittenbandsluiting. Voor de funky girls hebben we de roze variant maar de vintage blauwe zijn natuurlijk unisex. Die kunnen voor zowel jongens als meisjes.

Victory JR., echte winnaars

De Victory JR. doet zijn naam eer aan en is een echte winnaar. Hij is afgeleid van een handbalschoen of zaalvoetbalschoen. Hij heeft een te gekke bruine gummi zool waardoor hij net even anders is. De blauwe versie is gemaakt van suède en heeft witte chevrons en veters. De witte Victory JR. daarentegen zijn van leer met suède details en… lekker hippe rode en blauwe chevrons. One of my favorites! Alleen… de veters moet je bij deze kindersneakers wel zelf strikken. Oh oh… waar is dat veterstrikdiploma?

DE witte kindergympen, you can’t do without

Ook deze zomer is de witte sneaker niet uit het straatbeeld te krijgen. Het geeft je dan ook het ultieme zomergevoel. De Deuce Court JR. van Hummel Kids is van leer en heeft een witte rubberen zool. De chevrons zijn ook wit en de veters van elastiek. Deze kun je dus net als de Diamant JR lekker snel aanschieten. Je hoeft alleen het klittenbandje even vast te maken. Dit sneakertje is ideaal want hij is leuk voor zowel girls als boys.

Het makkelijke aan deze vrolijke lichte Old School kindersneakers is dat je ze eindeloos kunt combineren. Is het wat frisser dan draag je ze onder een denim. Om het zomergevoel toch te creëren sla je de pijpen lekker wat hoger om. Je draagt er dan een sneakersokje in of juist lekker gekke kleurrijke sokken met een printje. FUN! Onder een rokje zijn deze gympjes ook te gek. Legging of maillot er bij en off you go…. Maar schijnt het zonnetje eindelijk echt dan gaan de shorts en de leggings uit. Dan kunnen de sneakers gedragen worden met blote benen die in no time een lekker bruine buitenspeelgloed krijgen. Heerlijk! We love summer!

Zo zie je maar met een paar sneakers haal je de zomer in huis. Maar welke vind jij nu het leukste?

 

 

 

 

kindersneakers, Hummel Kids, kids sneakers

 

 

Deel dit artikel
[addtoany]