Fold

NIK&NIK kinderkleding

Sinds deze zomer hebben we de hippe fashion forward kinderkleding collectie van NIK&NIK in de winkel en daar zijn we super blij mee. NIK&NIK past perfect bij Stoerkids. Omdat ze, net als wij, graag verschillende stijlen met elkaar mixen. Hun collectie bestaat uit klassieke en basic items aangevuld met echt hippe statement pieces. Beetje edgy! Je kunt alles met elkaar combineren en zo je persoonlijke outfit maken. Create your own style! Of je nu naar school gaat of een feestje hebt, met NIK&NIK kinderkleding kun je altijd uit de voeten.

JONGENSKLEDING

De jongenskleding bestaat uit hippe shirts met bold statements. Confidence & Ambition maar op een leuke hippe manier met een vette knipoog. Heerlijke sweatpants en goede denims. Dit gecombineerd met wat langere uni shirts, fijne polo’s en een prachtige bomber. Doordat je de verschillende stijlen met elkaar mixt creëer je je eigen unieke style.

MEISJESKLEDING

Voor de girls zijn er de bekende en prachtige fijn gebreide jurken. Zowel strak als hip en wijd uitlopend. Deze kun je lekker girly maar ook erg stoer dragen. Dat hangt helemaal af van je mood en de manier waarop je hem styled! In de meisjeskleding collectie zitten natuurlijk ook te gekke t-shirts  en sweaters met leuke prints en teksten. Deze kun je combineren met de denims, sweatpants en rokjes. Genoeg keuze waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Natuurlijk hebben we ook de ICONIC NIK&NIK sweaters in de winkels hangen. De Mr. sweater voor de boys en de Mrs. sweater voor de girls. Beide in zwart met witte opdruk. Dat deze favoriet is bij veel kids dat is een feit. Mijn dochter Muys loopt er het liefst dagelijks in. Uit de was en weer aan……!

De kinderkleding van NIK&NIK is er in maat 4 t/m 176. Zeker voor tieners is het echt te gek. De collectie bestaat uit high-end ontwerpen in luxe materialen voor een betaalbare prijs. Wij zijn dan ook super blij dat we dit leuke label hebben kunnen toevoegen aan onze collectie en dat de eerste items in de winkel liggen.

Klik hier om direct door te gaan naar de NIK&NIK producten.

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: