Fold

Naïf zonproducten

Naïf zonproducten

Summer is coming, can you feel it? Nou ik wel. De temperaturen lopen op en het zonnetje komt steeds vaker om het hoekje. We gaan dan ook meer naar buiten. Tijd om je in te smeren met goede zonproducten want we weten allemaal hoe slecht zon eigenlijk is voor de huid. Terwijl we zon ook broodnodig hebben want zij zorgt voor vitamine D en daar voelen we ons een stuk beter door.

Niet alleen wij moeten zorgen dat we een goede zonbescherming gebruiken maar voor je mini is het nog belangrijker. Zijn/haar huid is nog kwetsbaarder dan die van ons. Het is dan ook goed om je mini ook in te smeren als hij/zij in de schaduw is en smeren doe je natuurlijk met een fijn product. Het liefst eentje op natuurlijke basis zodat dat tere huidje niet in aanraking komt met chemische bestanddelen. Ik grijp zelf het liefst naar de zonbeschermingsproducten van Naïf skincare.

Dermatologisch getest

Deze producten zijn dermatologische getest, diervriendelijk en hypoallergeen. En dat laatste is voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste. Want mijn inmiddels al wat oudere mini kan namelijk niet alles hebben. Door een verkeerd product zwelt haar gezicht op en ze krijgt overal bultjes. Het was dan ook zoeken naar het juiste product. Heb je eindelijk beet dan passen ze de formule het volgende jaar aan en kan je weer opnieuw op zoek. Gelukkig gaat het nu met de zonnebrandproducten van Naïf goed.

Minerale UV filters

Naïf heeft 2 verschillende zonbeschermingsproducten in de collectie. De zonnebrandcrème met SPF 50 en de Sun spray met SPF 30. Deze zijn beiden voorzien van minerale UV filters, uit steen dus, die de zon weerkaatsen. Het legt dus als het ware een laagje op de huid. Voordeel van deze minerale filters is dat je mini vanaf de eerste minuut beschermd is. Na het insmeren is je mini 2 uur lang beschermd met SPF 50 of SPF 30 afhankelijk van het gekozen product. Na 2 uur is het aan te raden een nieuw laagje aan te brengen.

Voedend & Verzorgend

De basis van de zonbescherming is zonnebloemolie daardoor kun je de crème lekker uit smeren.  Verder is hij voorzien van verzorgende en voedende bestanddelen zoals Jojoba-olie, Shea Butter (beschermt), Tocopherol (plantaardige vitamine E) en Kokosolie. Daarbij hebben de zonnebrandproducten de heerlijke Naïf geur. Dit is dan ook meteen het enige synthetische bestanddeel in al hun verzorgingsproducten omdat dat het enige parfum is wat geen allergische reacties op roept. Een heel bewuste keuze dus.

Cooling After Sun

Uiteraard ben je er nog niet met smeren als je buiten bent. Je mini’s huidje heeft ’s avonds nog een verzorgende oppepper nodig. Hiervoor gebruik je de heerlijke Naïf After Sun gel. Deze verkoelt en kalmeert de huid. Dit komt door de hydraterende plantaardige glycerine en de kalmerende Aloë Vera Sap. That’s what you need na blootstelling aan schadelijke UV-straling.

Tip: kies na een dagje zon altijd voor after sun in plaats van bodylotion omdat after sun er voor zorgt dat de hitte de huid verlaat. Dat in tegenstelling tot bodylotion dat de poriën afsluit en de hitte dus nergens heen kan.

Ben benieuwd of jij ook fan bent van Naïf Sun Protect? Hoe dan ook het is gewoonweg belangrijk om de huid goed te beschermen met wat voor product je dat ook doet. Smeer ze en enjoy the summer!

zonbeschermingsproducten, zonproducten, Sun Care, Naif

Zonbescherming, zonproducten, Naif sun protect

zonnebrandcreme, after sun, Naif, Zonbescherming

Deel dit artikel
[addtoany]