Fold

Mi-Pac rugzakken

Mi-Pac stoere rugzakken

Dat backpacks hot zijn is een feit! Ze hebben het heel eventjes moeten afleggen tegen de postman bag en de bowling bag maar zijn sinds een tijdje helemaal terug van weggeweest. En terecht! Rugzakken zijn hip en super praktisch. We kennen allemaal de Eastpack rugzakken. Deze hadden we al toen ik jong was. Ik moet toegeven dat is best al even geleden. Naast Eastpack hebben we natuurlijk ook Herschel maar er is nog een te gek accessoire merk namelijk Mi-Pac.

Dit merk is nog niet zo bekend onder de tieners & kids. Terwijl ze te gekke backpacks maken die prima gebruikt kunnen worden voor school. Er past namelijk met gemak een A4 formaat in. De mooie stevige rugtassen zijn ook nog eens goed geprijsd. Value for money.

Mi-Pac bestaat sinds 2012 en komt uit Londen. Ze spelen prima in de op de modetrends met fashion forward design en prints. Maar ook voor de meer basic klant hebben ze mooie tassen. Het is net waar je naar op zoek bent. Do you want to stand out? Or just blend in? Het kan allebei.

Mi-Pac rugtas, Mi-pAc rugzak, rugzak, Mi Pac rugzak, stoere rugzak, rugzakken, rugtas

Te gekke schooltas

Zoals het een goed rugzak betaamd hebben ze adjustable schouderbanden. Om het draagcomfort te bevorderen zijn deze padded net als het rug paneel. De rugzak bestaat uit een groot vak met daarin een extra vak waar je een kleine laptop of tablet kwijt kunt. Uiteraard is er ook een klein vakje voor je telefoon. In de bovenkant zit een waterdichte kabeldoorgang voor je headphone. Ideaal, zo kun je gewoon je favoriete muziek blijven luisteren. De tas is water resistant. Een MUST voor als je op de fiets naar school gaat.

Mi-Pac Denim polka indigo/gold

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe prints. Mijn absolute favoriet nu is de Mi-Pac Denim polka indigo/gold. Na mijn werk bij Levi’s en G-Star zit jeans in mijn DNA. De mooiste denims zijn de ongewassen versies. Deze krijgen naarmate je ze meer draagt een prachtige look doordat ze op een natuurlijke manier damages krijgen. En wassen…. that is a no go! Daar worden ze niet mooier van. Je begrijpt nu misschien dat hetzelfde met deze Mi-Pac rugzak gebeurt. De tas wordt naarmate je hem gebruikt mooier. Hij krijgt dan een prachtige natuurlijke worn look…. Of is dat toch iets wat alleen denim freaks begrijpen? Je mag eerlijk zijn hoor.

stoere rugzak, Mi-pac rugzak, Mi-Pac backpack

Deel dit artikel
[addtoany]