Street Called Madison kinderkleding voor de hippe urban tiener

Het Nederlandse Street Called Madison is een stoer merk dat kinderkleding voor de hippe en urban tiener of ‘soon to be’ tiener maakt. Leuk om te weten is dat de ontwerpster nauw heeft samen gewerkt met een groep kids om tot dit merk te komen. Hierdoor heeft ze een goed idee wat kinderen tussen 8 en 16 jaar willen.

Alles draait om 2 fictieve karakters namelijk Charlie Ray en Luna Hill. Deze tieners groeien samen met hun vrienden op in een ‘Street Called Madison’. Charlie Ray heeft ook nog een hond Mr. Spikey die ze helpt om uit de problemen te blijven. Dat deze personages een grote rol spelen in de collecties is goed zichtbaar. Zullen we ze je voorstellen?

Charly Ray is een coole dude die van zijn spijkerbroek houdt. Daarboven draagt hij graag comfy sweaters en soms een stoer geruit overhemd. Hij houdt, net als de meeste boys van zijn leeftijd, van simpel. Je kunt zijn stijl dus omschrijven als classic urban. En dat zie je ook echt terug in de jongenskleding van dit hippe Nederlandse kinderkledingmerk.

Luna Hill is een stoere meid en ze trekt veel op met Charly Ray. Ze houdt van denims, sweaters en tees. Maar ook haar army shirt met badges en embroidery is favoriet. Natuurlijk h0udt ze wel van rokjes en jurkjes maar die moeten dan wel stoer en cool zijn. Want deze stoere chick is geen prinsesje. She loves de combinatie van stoer met her en der een awesome girly touch. Hierdoor is de meisjeskleding van Street Called Madison stoer maar girly.

Street Called Madison producten: