De kinderkleding van Sproet & Sprout is uniek en speels

Bij het Nederlandse merk Sproet & Sprout zit schoonheid in de perfecte imperfectie. En zo is het maar net. Dit sproeten, dat eigenwijze krulletje of dat spleetje tussen je tanden dat is wat jouw zo uniek maakt. En dat zie je terug in de kinderkleding maar ook in de modellen waarop de producten geshowd worden.

De kinderkleding is lekker eigenwijs en eigentijds. De fits zijn comfortabel en de materialen zacht. Heerlijk om te dragen dus. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van handgeschetste prints waarbij niet ieder lijntje even strak is. Maar juist dat maakt het uniek. In de wereld van Sproet & Sprout neem je jezelf niet te serieus. Humor en een glimlach op je gezicht zijn key!

Veel van de producten zijn unisex waardoor zowel boys als girls ze kunnen dragen. Uiteraard zijn er stoere sweaters en fijne pants die meer thuis horen in de jongenskleding. En de toffe rokjes, jurkjes en bloesjes horen uiteraard thuis tussen de meisjeskleding. Maar overall is de lijn tussen de sexen klein en kun je mixen en matchen tot je een ons weegt. Have fun, be unique en creative.

meisjes top, sproet & sprout top, denim meisjes top Sproet & Sprout dress, meisjesjurkje, meisjeskleding, Sproet & Sprout Dress Holy Guacamoly

 

Sproet & Sprout producten: