Noodoll

Noodoll is een hip, grillig en speels designmerk. Ze maken opvallende accessoires, grappige monster knuffels en te gek stationary (notebooks, wenskaarten, etc.) voor jong en oud. Het zijn super leuke cadeaus!
De studio van dit merk is gevestigd in Londen. Hier wordt ieder product met liefde gemaakt. Het doel van de ontwerpen is een glimlach toveren op je gezicht.

Het verhaal achter Noodoll begon met een rijst en noodle concept.
Noodoll een beroemdheid en inwoner van Noodle Town, waar alles en iedereen gemaakt is van noedels, had veel monster vrienden. Deze wonen in de buurt van Rice Town en worden Ricemonsters genoemd! Deze ondeugende Ricemonsters zijn zo uit Yiying’s verbeelding gestapt en onze wereld in getreden als een bende van vertederend pluchen speelgoed en stationary.

Wat begon met een bescheiden selectie van speelgoed en accessoires is uit gegroeid tot een grote Noodoll familie. De producten zijn een combinatie van vrolijke, heldere ontwerpen met humor. Er wordt op een eerlijke manier geproduceerd en de prijzen zijn betaalbaar. Daar wordt iedereen toch vrolijk van.

Noodoll producten

Noodoll, noodoll design, cadeau, noodoll ricemonster, noodoll knuffel Noodoll zip case, zip case, Noodoll zip case ricedapper