Naïf natuurlijke huidverzorging voor de gevoelige babyhuid.

Het Nederlandse merk Naïf maakt heerlijke en eerlijke huidverzorging voor baby en kind. De producten zijn gemaakt met milde natuurlijke ingrediënten. Je kunt de bestanddelen, zoals bijvoorbeeld avocado  en zoete amandelolie, heel makkelijk kunt uitspreken. Daardoor heb je een goed idee waar de producten uit bestaan. Dit is wel zo overzichtelijk en eerlijk. No-nonsense dus!

De huidverzorging is PH-neutraal, dermatologisch getest en allergenen-vrij. Ze zijn diervriendelijk en vegan. Het enige synthetische wat er in zit is de heerlijke herkenbare Naif geur. Hier is bewust voor gekozen omdat dat het enige parfum is wat echt hypo-allergeen is.

De mooi babyverzorgingsproducten zijn ook prachtige verpakt in eenvoudige tubes. Daardoor is de huidverzorging ook een fijn kraamcadeau. Het ziet er mooi uit, is eerlijk en ontzettend praktisch en daarom leuk om cadeau t geven. Want ook de kleinste mini’s hebben huidverzorging nodig.

Binnen de Naïf No-Nonsense skincare zitten naast newborn producten ook fijne producten voor je grotere mini. Je wil toch alleen het beste voor je kid!

kraamcadeau, Naif skincare, babyhuidverzorging huidverzorging voor de gevoelige babyhuid, naif, skincare, natuurlijke huidverzorging babyverzorging, huidverzorging voor de gevoelige babyhuid, Naif, Naif skincare

Naïf producten