Munsterkids

Het Australische Munsterkids maakt kinderkleding en accessoires waar je de liefde voor skate in ziet. Het heeft een lekkere urban touch en is behoorlijk streetwise.

Geïnspireerd door de legende van Mikey Munster, de slinkse kant in ieder kind, proberen ze in ieder product de juiste mix te vinden tussen volwassen en kinderthema’s. De styling is een beetje edgy en er wordt zeer bewust en duurzaam geproduceerd. Daarnaast zijn de producten lekker comfortabel. Een look speciaal voor kids waar grown ups jaloers op zijn.

Maar hoe gaat dat verhaal van Mikey Munster dan?
Lil’ Mikey Munster is een iel mannetje uit een klein plaatsje Dunster. Vanaf 4 jaar leefde hij op de straat verlaten door zijn moeder die de opvoeding voor Mikey niet aan kon.

Mikey zag er erg eng uit met zijn brede mollige neus, lange witte tanden en puntoren….. maar wat zat er achter dit enge uiterlijk? Hij maakte een oud spooky huis zijn thuis, at kakkerlakken, vliegen en andere rare insecten. Het verhaal gaat dat hij oude zwerfkatten in brandstak, hagedissen ving en vogels pestte. Hij nam oude mensen in de maling en stak de draak met nerds. Op 6-jarige leeftijd verdween hij zomaar…. gewoon omdat hij niet oud en volwassen wilde worden.

Niemand kan je vertellen wat er met hem is gebeurd. Maar zijn geest leeft door. Want als je kind lelijk begint te doen check dan of hij geen puntige witte tanden heeft. Als hij in de gordijnen klimt, je telefoon in het toilet gooit, heel gek doet en je weet wat te doen. Onthou dan goed!…. het is niet hun schuld. Het zijn andere krachten die hun werk doen. Het is de geest van Mikey Munster! De kleine etterbak.

Dit wetende maakt het merk Munsterkids nog leuker! Wij zijn fan.

Munsterkids producten

 •  
  Sale

  jongens shirt Pot Plant

  39.99 14.00
  39.99 14.00  
 •  
  Sale

  jongens sweatvest The Tour

  22.50
  22.50  
 •  
  Sale

  legging Ziggy

  10.00
  10.00  
 •  
  Sale

  meisjes Sweatpants Dusty

  64.99 22.50
  64.99 22.50