Little Man Happy sustainable kinderkleding

We love Little Man Happy! Want dit Berlijnse merk brengt fun in de collectie. Het is een beetje edgy met een urban touch. Alles draait om comfort wat gecombineerd wordt met een stijlvolle onconventionele look.

De kinderkleding bestaat voornamelijk uit lekker zittende basics die opvallen door hun prints en designs. Deze zijn vaak met een knipoog, nooit saai en recht door zee. Het leuke is dat je er soms even over na moet denken maar dat het kwartje dan toch echt valt.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden heeft Little Man Happy zowel jongenskleding als meisjeskleding. Een groot aantal items is unisex.  De fijne sweatpants, comfy sweaters en hippe Tees zijn dus voor zowel boys als girls. Uiteraard zijn er voor de meisjes ook stoere jurkjes en rokjes. Want alles is een beetje edgy en spicy.

We spreken hier van sustainable kinderkleding omdat de producten een GOTS certificering hebben. Dit zijn strenge richtlijnen betreffende milieu en arbeidsomstandigheden. Je kunt er dus van uit gaan dat er schoon geproduceerd wordt onder goede omstandigheden voor mens en milieu. Een prachtige bijkomstigheid die wij erg belangrijk vinden.

kinder t-shirt, unisex kinder t-shirt, kinderkleding, Little Man Happy, Little Man happy icecream, GOTS meisjes jurk, t-shirt jurk, Little Man Happy heartbreaker shirt dress, meisjeskleding, kinderkleding kinder t-shirt, unisex kinder t-shirt, Little man happy, kinderkleding

Little Man Happy producten: