Little Label

Little Label misschien wel het meest basic merk in onze collectie. Maar dat wil niet zeggen dat het saai is. Nee… zeker niet!
De collectie kinderkleding bestaat inderdaad uit basis items, maar allemaal gemaakt van prachtige zachte stoffen in mooie kleuren. En veelal voorzien van een hip printje. Doordat de kleuren en modellen zo goed op elkaar afgestemd zijn kun je ze eindeloos combineren. Zowel onderling als met andere merken.

De kleding voor  jongens en meisjes bestaat uit mooie sweats, zachte jerseys, fijne knits en preppy poplins. Uiteraard zijn er ook mooie sweat dresses en jersey jurkjes voor de meiden. Deze zijn ieder seizoen weer een groot succes. Maar daarnaast zijn we ook enorm FAN van de pyjama’s! Zowel zomers al ’s winters. En de babykleding…. zo zacht en schattig. Daarom zijn dit de mooiste kraamcadeaus.

En laten we niet het kinderondergoed vergeten. Want ook deze heeft Little Label in zijn kinderkledingcollectie. De boxers, hipsters, tops, singlets en basic tees zijn super zacht met zo min mogelijk labels en naden. Hierdoor zijn ze super comfortabel en worden ze graag gedragen.

Nog een extra plus is het feit dat de kinderkleding gemaakt is van organic cotton. Little Label verdient dan ook een eerste plek binnen de basic aanbieders! Wij zijn om….. jullie ook?

 

Little Label producten