Liewood een origineel kraamcadeau

Het Deense Liewood maakt prachtige producten voor moderne gezinnen met kleine kinderen. Zo zijn er prachtige hydrofiele doeken en badcapejes van organic cotton, hippe bamboo kinderserviesjes in simpele vormen en mooie toned down kleuren en hoogwaardig houten speelgoed. Je ziet dat de producten met heel veel liefde en zorg ontworpen en gemaakt zijn. Daarbij is er een perfecte mix tussen praktisch en Scandinavisch design. Een lust voor het oog en gebruiksvriendelijk. En daarom niet alleen leuk voor je eigen mini maar ook een prachtig en origineel kraamcadeau.

Liewood vindt het heel belangrijk dat er ethisch en biologisch verantwoord wordt geproduceerd. Zij volgen het productieproces daarom van ontwerpfase tot eindresultaat op de voet en werken alleen samen met bedrijven die milieuvriendelijk werken en een eerlijk loon  betalen. Er wordt met vakmanschap geproduceerd en daardoor kunnen de producten van generatie op generatie doorgegeven worden.

Liewood, Liewood toother, rammelaar, origineel kraamcadeau, kraamcadeau  Liewood babysokken, kraamcadeau, liewood kraamcadeau, Liewood tabelware, kinderservies rammelaar, Liewood, kraamcadeau

Liewood producten: