Kidscase kinderkleding met een eigen basic+ look

Het Amsterdamse kinderkledingmerk Kidscase maakt kleding voor jongens en meisjes tussen 0 en 10 jaar die rustig, veelzijdig en fashion forward is. De producten zijn verfijnd maar met oog voor details. Ze zijn eenvoudig van ontwerp en uitgevoerd in hoogwaardige stoffen. Ze noemen dit zelf een basic+ look maar wij vinden het vooral COOL CHIC!

Bij ons ligt de focus voornamelijk op de babykleding. Waarom? Zacht en puur is maar ook hip en modisch. Deze collectie bestaat uit NEWBORN van maat 50 t/m 80. Deze bestaat voornamelijk uit producten in zachte pasteltinten. Echt voor de allerkleinsten. De BABYCOLLECTIE is er in 56 t/m 92. Hierbij zijn de prints en de kleuren iets harder en hipper. Maar het leuke is dat beide onderling vaak te combineren zijn.

Kidscase vind het ontzettend belangrijk dat er eerlijk geproduceerd wordt zowel voor de werknemers als voor het milieu. Er wordt dan ook gezocht naar fabrieken waar de arbeidsomstandigheden goed zijn. Daarnaast wordt voornamelijk gebruik gemaakt van organic cotton. Dus puur en eerlijk! We love it.

 

Kidscase producten