Hebe kinderkleding fun en fantasievol

We love dit label uit Riga. Waarom? Omdat het hip en anders is. Het belangrijkste in de kinderkleding collectie van dit merk is fun, fantasie, comfort en kwaliteit. Dit komt tot uiting in te gekke prints met vooral dieren, fijne zachte materialen en ontwerpen waar je je in kunt bewegen. Door de prints en kleuren waan je je af en toe in een sprookjeswereld.

Naast het maken van prachtige kinderkleding willen ze de wereld tot een betere plek maken. Daarom wordt er op een ethische manier geproduceerd met zo min mogelijk chemicaliën. Daarbij wordt er voor de producten gebruik gemaakt van GOTS gecertificeerd biologische katoen. Ook het sociale aspect wordt niet vergeten. Er wordt voornamelijk lokaal geproduceerd waardoor er goed zicht is op de arbeidsomstandigheden. Nog een leuk weetje. Hebe werkt nauw samen met de Letse Vereniging van Het Wereld Natuur Fonds.

De kinderkleding van dit hippe Letse merk is er voor zowel jongens als meisjes van 0 – 12 jaar. De meisjeskleding bestaat uit mooie jurkjes, fijne leggings en hippe sweaters met veelal prachtige grafische prints in mooie toned down kleuren. Wat betreft de jongenskleding, hier vind je coole shirts en fijne sweatpants, kekke overhemdjes en prachtige sweaters. Veel producten zijn unisex en kunnen gedragen worden door jongens maar ook door meisjes.

Hebe is een klein pareltje!

Hebe, organic kinderkleding jongens shirt korte mouw, jongens t-shirt, Hebe t-shirt, kinderkleding

Hebe producten