Cost:Bart HET tiener merk!

Dit leuke Scandinavische kinderkleding merk is speciaal voor (bijna) tieners met een eigen stijl. Het kijkt goed naar wat er op fashion gebied gebeurd en kan dit prima vertalen naar producten waar tieners blij van worden. CostBart mixt streetwear met high fashion waardoor kids hun eigen look kunnen creëren. Rock & Roll maar binnen de grenzen. CostBart dit op zo’n manier dat je je bijzonder voelt zonder al te veel op te vallen. Your own style, your own identity.

De meisjeskleding is girly maar met een rough edge. Goede damaged denims met stoere tees, hippe oversized sweaters en funky rokjes en jurkjes. De jongenskleding is lekker Rock & Roll. Ook hier goede sweaters, fijne hoodies en coole shirts. De denims zijn small met veel stretch, waardoor ze nog eens super comfy zijn.

CostBart is niet alleen hip and happening ze zorgen ook nog eens voor het milieu en de mensen. Doordat er voornamelijk in Europa geproduceerd weet men zeker dat de mensen een fatsoenlijk loon verdienen. Alle prints op de shirts zijn op waterbasis waardoor er minder chemicaliën worden gebruikt. En uiteraard geen kinderarbeid.

De kinderkleding van CostBart is er vanaf 8 jaar t/m 18 jaar.

 

Cost:Bart producten