Bellerose Kids

Het Belgische merk Bellerose maakt kleding voor het hele gezin. Het is een echt lifestyle merk dat preppy combineert met stoer, klassiek met rebels. Hierdoor kun je een heel eigen twist aan je outfit geven. Daarbij zijn de producten die ze maken zijn van prachtige materialen en hebben een perfecte pasvorm.

Bellerose is in 1989 gestart. Sinds 2002 maken ze ook kinderkleding. Het idee hierachter is dat kinderen mogen zijn wie ze zijn en wat ze willen zijn,en dat allemaal tegelijk. De kleding past bij hun leeftijd en hun manier van doen, ze mogen actief zijn en hoeven er niet op te letten dat hun kleren vies worden.

De kinderkleding van Bellerose past bij Stoerkids. Het heeft een eigen identiteit en is eindeloos te combineren. Of je het nu klassiek of stoer draagt, er is altijd een twist aan te geven. De kwaliteit is prachtig en de ontwerpen zijn vaak eenvoudig met net een beetje extra.

jongens sweater, jongenstrui, Bellerose Fago, Bellerose kinderkleding, kinderkleding, jongenskleding meisjes bomberjack, meisjesjas, Bellerose Jjett Jacket, meisjeskleding girls t-shirt, Bellerose girls t-shirt. Bellerose, meisjes shirt, Bellerose AYOA

Bellerose kids producten