Fold

Maxomorra kinderpyjama’s

Maxomorra pyjama’s

Ondanks dat ik echt een zomermens ben zijn er toch een aantal dingen van de winter waar ik enorm van hou. Eén daarvan is de kinderpyjama. Er gaat toch niets boven een fris gewassen kind in een heerlijke pyjama. En dan die zondagen…. Lekker laat ontbijten en rondlummelen in je PJ. ’s Middags een filmpje kijken onder een dekentje met warme chocomel en speculaas. Zondag pyjamadag…. Op zulke momenten zijn de Hollandse winters top.

Maar een kinderpyjama moet wel pyjamadagwaardig zijn. Ik vind het namelijk wel fijn als mijn kids er op zo’n luie dag leuk uitzien. Daarbij moet de pyjama lekker zacht zijn en goed van model. Dat laatste houdt in dat hij mooi slank moet zijn. Niets zo irritant als een te wijde PJ. Ik heb dus nogal wat noten op mijn zang (Al weer. Een beetje zelfkennis kan geen kwaad) en dat bleek dan ook een dingetje tijdens onze zoektocht naar toffe kinderpyjama’s voor bij ons in de winkel. Want dat moesten niet zomaar pyjama’s zijn.

Eigenwijze printjes

De pyjama’s moesten niet alleen aan mijn eisen voldoen maar ook passen bij Stoerkids. En dus kwamen we uit bij Maxomorra. Hun kinderpyjama’s zijn door hun all over prints net even anders en een tikje eigenwijs. Kids love them en jij ook. Dat weet ik zeker. De prints zijn namelijk vrij eenvoudig, gestyleerd en niet schreeuwerig.

Sustainable kinderpyjama’s

Daarbij komt dat de Maxomorra pyjama’s gemaakt zijn van organic cotton met een GOTS certificering. Het is een sustainable product waarbij het milieu en goede arbeidsomstandigheden voorop staan. Er wordt GEEN gebruik gemaakt van giftige verfstoffen. Allemaal grote pre’s vind je niet?

De pyjamaatjes zijn ook nog eens prima van model. Door de toevoeging van een beetje elastan blijven ze dat ook. Mits je ze NIET in de droger stopt. Drogers zijn funest voor elastan. Maar was ze gewoon op 40 graden en laat ze aan de lijn drogen dan heb je er lekker lang plezier van.

Pfff.. maar dan is het nog de vraag welke pyjama je gaat kiezen voor je mini? Heb je een echte meisje meisje? Dan is de Fawn (Engels voor babyhertje) of die met de Sweet Bunnies wellicht de beste optie. Maar de unisex Skunk in mintgroen met stinkdierjes is ook tof. Uiteraard hebben we een paar echte boys PJ’s met autootjes. Wordt het dan die met de Classic Cars of juist die met de Racewagens? Ben erg benieuwd welke van de pyjama’s jij het leukste vindt. Laat je het me weten?

boys pyjama, maxomorra pyjama, kinderkleding, Maxomorra pyjama classic cars

kinderpyjama, unisex kinderpyjama, kids PJ, Maxomorra, Maxomorra pyjama, kinderkleding

meisjes pyjama, Maxomorra pyjama, Maxomorra Kitty Cat pyjama, kinderkleding

meisjes pyjama, lieve meisjes pyjama, girls PJ, kinderkleding, Maxomorra pyjama

jongens pyjama, boys PJ, Maxomorra pyjama, kinderkleding

jongens pyjama, Maxomorra pyjama, Maxomorra Pyjama race Car, kinderkleding

Deel dit artikel
[addtoany]