Fold

Little Man Happy

Little Man Happy

Bij Stoerkids zijn we eigenlijk altijd wel op zoek naar iets nieuws, iets leuks, iets hips en iets wat een beetje edgy en spicy is. Dat brengt de fun in de collectie. We zijn niet te beroerd om nieuwe merken een kans te geven. Juist het mixen van dit soort beetje gekke merken met de bekende brands zorgt voor een eigentijdse en funky look. Onze laatste aanwinst is Little Man Happy. We kwamen dit Berlijnse merk tegen op Instagram en waren meteen verkocht. Waarom?

Hippe kinderkleding met een knipoog

Eigenlijk omdat ze comfort combineren met een stijlvolle onconventionele look. Het draait allemaal om lekker zittende basics die opvallen door hun prints en designs. Deze zijn altijd met een knipoog of een grapje. Ze zijn nooit saai en recht door zee. Soms moet je er iets langer over nadenken maar meestal zijn ze behoorlijk in your face. De unisex kinder sweater met de leus: ‘I never go to sleep’ bijvoorbeeld. Waarom slapen, dan mis je toch iets. Zo herkenbaar, tenminste bij mijn kids. Dan de poederroze sweater dress met all over print van Dracula mondjes met beugeltjes erin… Heb jij misschien ook zo’n engeltje rond lopen? Dat er vooral gebruik gemaakt wordt van duidelijke vormen en grafische elementen maakt het lekker urban en stoer.

Eco-friendly

Nog een plus van dit leuke merk is het feit dat er gewerkt wordt met Eco-friendly materialen. Het overgrote deel van de collectie heeft het GOTS certificaat. Dit houdt in dat er met biologische katoen gewerkt wordt. Dat er zo min mogelijk giftige stoffen worden gebruikt bij het vervaardigen van de producten. Maar ook dat er goed gekeken wordt naar de arbeidsomstandigheden. De richtlijnen van de GOTS certificering zijn behoorlijk strikt. Dit label krijg je dus niet zomaar. Wat ons betreft een echte pre!

We zijn dan ook super blij met Little Man Happy. En… laat je niet misleiden door de naam! Little Man Happy (afgekort LMH) heeft zowel meisjeskleding als jongenskleding.
Heb je al doorgeklikt naar de producten? Ja… laat ons dan weten wat je favoriete item is. Wij zijn zeer benieuwd.

kinder sweater, Little Man Happy, Gots, LIttle Man Happy No Sleep, baasic kinder sweater

Meisjes jurk, Fang Care, Little Man Happy Fang Care longsleeve dress

Little Man happy, unisex sweater, unisex kinder sweater

meisjes sweater dress, girls dress, meisjes jurk, LIttle Man happy, Little Man happy cracked wall sweater dress

 

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]