Fold

Liewood with love

Liewood Scandinavisch design voor kids

Ken jij het prachtige merk Liewood al? Wij maakten ongeveer een jaar geleden kennis met de mooie producten van dit Deense merk. En ik kan niet anders zeggen dan dat het liefde op het eerste gezicht was. Alleen moesten we onze liefde even on hold zetten omdat er simpelweg geen ruimte was in de winkel. Tja, soms moet je nu eenmaal een pas op de plaats maken ook al doet het een beetje pijn. Maar dan valt alles toch ineens op zijn plek.

Een gelukkig huwelijk

Want… een maand geleden besloten we afscheid te nemen van een ander merk en stapten met Liewood in het huwelijksbootje. En wat zijn we gelukkig. Want Liewood maakt mooie producten voor moderne gezinnen met small kids. Het is de perfecte mix tussen praktisch en Scandinavisch design. Zo hebben ze bijvoorbeeld een hippe thermische waterfles die geleverd wordt met 2 doppen. Een normale afsluitbare dop voor als je warm water wil meenemen voor flesvoeding. Maar ook een drinkdop voor fris water on the go wanneer je mini wat ouder is of voor jezelf natuurlijk. Er zijn prachtige hydrofiele doeken en badcapejes gemaakt van organic cotton. Lieve rammelaartjes en hoogwaardig houten speelgoed. Voor mooie kraamcadeaus die van generatie op generatie gaan ben je dus bij Liewood aan het juiste adres.

Party at the dinnertable

Eten wordt met Liewood ook een feestje! Want de bamboe dinner sets zijn echt te leuk. En kun je niet kiezen tussen de panda, de beer, het konijn of het leopard printje. No worries, mixen en matchen met dit design servies voor je mini kan prima. Een bijpassende siliconen placemat er bij en je tafel is na het eten zo weer schoon. Bang voor vieze kleren? Ook daar is aan gedacht. Liewood heeft namelijk lekker royale slabben. Deze zijn uiteraard ook superleuk van design.

Schattige sokken, kniekousen en maillots

Misschien wist je het nog niet maar wij zijn dol op sokken. De babysokjes die ze hebben zijn echt te schattig. Super leuk als baby gift. Heb jij een lekker eigenwijze peuter of kleuter? Dan kun je je hart ophalen met de kniekousen en maillots. Te cute. Gemaakt van organic cotton met een perfecte pasvorm. Uiteraard passen ze perfect in het plaatje bij de rest van de producten. Ook bij de beenmode is het design simpel en de kleuren hip toned down.

Ethisch en biologishe verantwoord

Je ziet en voelt aan alles dat deze producten met liefde en aandacht gemaakt zijn. Dat klopt ook. Liewood volgt het productieproces van ontwerp tot eindproduct op de voet. Ze zorgen er voor dat er ethisch en biologisch verantwoord geproduceerd wordt. Er wordt dan ook alleen samengewerkt met bedrijven en fabrieken die milieuvriendelijk werken en een eerlijk loon betalen. Erg belangrijk vind je niet? Het draait om vakmanschap, aandacht en liefde. Op ieder gebied.

kraamcadeau, Liewood tabelware, kinderservies

 

rammelaar, Liewood, kraamcadeau

 

Liewood babysokken, kraamcadeau, liewood

 

Liewood, Liewood toother, rammelaar, origineel kraamcadeau, kraamcadeau

 

 

 

Deel dit artikel
[addtoany]