Fold

Lekker stampen in de plassen

stampen in de plassen!

Het is weer zover. De herfst is echt aangebroken. Dat betekent regen, regen en nog eens regen. Best lekker om je op te krullen op de bank met een kop thee, chocolade pepernootjes (my favorite) en een lekker tijdschrift. Maar als het even droog is willen we toch naar buiten. Even banjeren in het bos of uitwaaien op het strand. En wat doen mijn meiden dan het liefste aan? Hun regenlaarzen! Want dan kun je net iets beter door de blubber en wat verder de zee in.

En… eerlijk is eerlijk. Je wordt toch vrolijk van die felgekleurde kinderregenlaarzen! Er is alleen zoveel verschil in prijs en kwaliteit. Omdat wij ze vrij intensief gebruiken kiezen we het liefst voor echte rubberlaarzen. Omdat rubber een natuurlijk materiaal is ademt het meer. Hierdoor krijg je minder snel koude voeten of juist zweetvoeten. Rubber is ook net iets zachter en soepeler. Hierdoor zitten ze comfortabeler en kan er beter en langer gesjouwd worden.

Ja zal je zeggen; logisch dit statement. Jullie verkopen de rubberlaarzen van Celavi. Dat klopt! En dat doen we ook niet voor niets. We staan namelijk 100% achter deze laarzen. Ze zijn door en door getest, zijn van prachtig materiaal, hebben een goede pasvorm, fijn profiel aan de onderzijde en voor de veiligheid reflecterende vlakjes op de hielen en een reflecterend logo aan de zijkant. Daarnaast zijn ze er vooral in heel veel super leuke kleuren. En… ze gaan heel vaak nog een 2e ronde mee.

Uiteraard kan ik niet in ieder zijn portemonnee kijken. Maar wanneer je kind vaak regenlaarzen draagt dan is dat beetje extra geld voor een paar rubberlaarzen het meer dan waard.
Mocht je kind geen fan zijn van regenlaarzen en je gebruikt ze maar every now and then dan volstaat de plastic versie prima.

Heel veel spetter, speel, blubber en spat plezier!

Liefs Chantal

CeLaVi_rubber_regenlaars_kinderen_stoerkids

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: