Fold

Koffertje met naam

Persoonlijk kraamcadeau

Het is 2019! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tja, wat gaat dit jaar ons brengen? Veel baby’s als het aan Piet Paulusma ligt. Hij voorspelde namelijk een strenge winter met temperaturen van -20 graden. Als dat waar blijkt te zijn kunnen we ons verheugen op een babyboom aan het einde van 2019. Maar ook nu worden er kleine mini’s geboren. En de komst van zo’n nieuwe wereldburger wordt uitgebreid gevierd. En terecht, want het blijft bijzonder. Daar hoort natuurlijk een leuk babycadeau bij. Het liefst een kraamcadeau met een persoonlijke touch. Dan heb ik de gouden tip voor je!

Een authentiek kartonnen koffertje waar je een naam of eigen ontwerp op kan laten zetten. Je kent de koffertjes vast wel. Ze bestaan al jaren en wellicht heb je er vroeger zelf eentje gehad. Maar ze blijven leuk en zijn een dankbaar kraamcadeau. Zeker wanneer je er de naam van de newborn op zet. Zo wordt de kartonnen koffer super bijzonder, een heus koffertje met naam.

Eenvoudig te bestellen

Nu denk je misschien dat dit ontzettend duur is. Maar ook dat valt wel mee. Je hebt namelijk al een koffertje met naam voor € 12,00. Dit is de prijs voor een koffertje van 25 x 20 x 9 cm. Mocht je dit wat te klein vinden dan kies je gewoon voor een groter formaat. Naast de naam kun je er ook nog een leuke afbeelding bij zetten. Hoe je dit doet? Door heel eenvoudig de ontwerpstappen te volgen op de website. Echt, een kind kan de was doen.

Vullen met leuke producten

Zo’n koffertje op zich is natuurlijk al een erg leuk kraamcadeau en heeft niet veel meer nodig. Maar je kunt er ook voor kiezen om nog wat leuks in het koffertje te doen. Veel mensen kiezen voor een knuffel van Happy Horse. De Rabbit Richie is hiervoor een echte favoriet. Maar ook de verzorgingsproducten van Naif zijn leuk om cadeau te doen. En wat dacht je van een mooi outfitje, fijne swaddle of een hippe rammelaar. Er is echt genoeg en je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Snelle levering

Als je een koffertje met naam of ontwerp voor 14.00 online bestelt zorgen we er voor dat hij nog dezelfde dag gemaakt en verstuurd wordt. Als je het wilt kunnen we hem zelfs al voor je inpakken en voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Woon je in de buurt van Hilversum dan kun je het koffertje natuurlijk ook ophalen bij ons in de winkel. Hij ligt dan de volgende dag voor je klaar.  Als dit geen leuk kraamcadeau is?!

 

koffer met naam, kartonnen koffer met naam, Kartonnen koffer met ontwerp, sinterklaascadeau, kraamcadeau

 

koffertje met naam. kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau, babycadeau

 

koffertje met naam. kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau, babycadeau, koffer met ontwerp

 

koffertje met naam. kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau, babycadeau

 

koffertje met naam. kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau, babycadeau

Deel dit artikel
[addtoany]