Fold

Kindermodeblog stylingdag

Kindermodeblog Stylingdag

Zaterdag 23 september was het zo ver. De stylingdag van Kindermodeblog bij Stoerkids. Deze dag stond rood omcirkeld in mijn agenda.  Want ondanks de vele leuke items in de kledingkasten van mijn jongens, grijp ik toch vaak naar dezelfde combi’s. En je wil nou eenmaal laten zien hoe leuk en origineel je kinderen zijn, dus dat mag, of eigenlijk… moet je terugzien in hun outfit! -Op een totaal effortless manier natuurlijk, zodat het lijkt of het zo moeiteloos uit de kast is gevist-.

Statement items van originele merken

En dat is een uitdaging. Want praktische zaken als een (net te) grote was-stapel, een sterke voorkeur voor die ene grijze jog denim van je eigenzinnige peuter en een permanente staat van ochtendstress helpen je creatieve proces niet.
Mijn go-to-place voor statement items van originele merken, die niet massaal worden aangeboden, is daarom steevast Stoerkids. Met een lekker uitgesproken item in een mooie kleur of print is het namelijk al een stuk makkelijker de boys zó te kleden, dat het past bij die eigenzinnige persoonlijkheidjes.

Maar een Kindermodeblog stylingdag voegt nog iets extra’s toe. Naast leuke styling tips, want hoe doe je dat nou eigenlijk, print op print? En welke kleuren combineer je op een niet-voor de hand liggende manier?  Staat er een heel team van leuke dames paraat, waaronder een professionele fotografe die je stoer gestylde kids op de kiek zet!

Leuke boys outfits

Dus zaterdagochtend, eenmaal in de winkel en na een kort gesprekje over de kids, wat we leuk vinden op het gebied van kleding en juist niet, toverde Frederieke binnen no-time 2 ontzettend leuke  boys outfits uit de rekken. Daarna was het tijd voor een korte shoot. Hier had ik de oudste (3 jaar) al even mentaal op voorbereid, want bij het zien van een camera gaan de ogen dicht en beide handen voor z’n snoet. Maar ondanks de goede afspraken die we met elkaar hadden gemaakt, was dit toch een kleine uitdaging. Maar hey… wie houdt er van een braaf plaatje met perfecte lach? Deze man heeft personality en dat zullen we terugzien op de foto’s, ik kan niet wachten!

Na de shoot praatten we nog even na met Ilja en Chantal, aten we een lekker taartje in het zonnetje en gingen wij na een leuke en gezellige ochtend, blij en geïnspireerd naar huis, met super leuke setjes waar ik nooit meer over na hoef te denken hoe ik ze combineer!

Liefs Sandra de Wolf

Het resultaat

boys outfit, kindermodeblog, Kindermodeblog stylingdagHet eindresultaat van Fender. Dit is zijn outfit: Little Man Happy sweater Black Cat. Met daaronder een blouse en denim van Tumble ‘N Dry afgestyled met hippe sneakers van Hummel Kids.

En kleine Odin met zijn hippe dreumes look. Zijn stoere sweater is van Kidscase, met daaronder een overhemdje van Tumble ‘N Dry gecombineerd met een heerlijke Little Indians sweatpants.

Maar wat er aan vooraf ging.

Kindermodeblog stylingdag, boys outfit

Staat de een gaat de ander er weer vandoor!

En dan na afloop een taartje buiten in het zonnetje.

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]