Fold

Kindermodeblog styling event

 

Eind augustus bestond onze ‘stenen’ winkel 5 jaar. En omdat we hier super trots op zijn wilden we graag iets bijzonders doen. Het moest een feestje worden. En dit is gelukt! Want woensdag 31 augustus kwam de Kindermodeblog Back to School tour bij ons langs. Kinderstyliste Frederieke Wieberdink zou de hele dag komen om kids te helpen met het uitzoeken van een te gekke outfit. Tja… maar wat konden we verwachten? Geen idee! Frederieke had niet veel nodig. Een rekje, onze collectie, pashokjes, ergens waar er gefotografeerd kon worden en kinderen natuurlijk! Dus lieten we het, geheel tegen onze aard in, los.

En wat werd het een leuke dag. De rode loper hadden we uitgelegd, de ballonnen stonden buiten en daar kwam Frederieke met Sophie en fotografe Alina Krasieva. Een gezellig stel. Het kwam langzaam op gang maar als snel werd het ene na het andere kind mooi aangekleed in te gekke outfits en professioneel op de foto gezet. Wat hadden we een geluk met het weer! Alle foto’s konden buiten genomen worden op en rond de sfeervolle Gijsbrecht. En onze complimenten voor Alina! Want wat waren de foto’s mooi. Voor de ouders was er gelegenheid om de foto’s te bestellen. Hierop hebben we veel positieve reacties gehad van hele blije papa’s en mama’s. Maar ook wij waren zo trots als een pauw! ‘Onze’ kindjes (zo voelt het echt wel een beetje. We zien ze op groeien. Naar school gaan, broertjes en zusjes krijgen, van peuter kleuter worden, etc. We luisteren naar hun verhalen en maken grapjes met ze) in ‘onze’ kleding, zo prachtig op de foto.

BTS Styling event winnaar

De mooiste foto van elk kind werd op Facebook gezet. De 10 foto’s met de meeste likes werden genomineerd voor de winkelprijs. En… er werd massaal gestemd. Wij waren zo blij dat we niet zelf hoefden te kiezen. Uit de 10 genomineerden mochten de andere winkels die meededen met de BTS tour hun favoriet uitkiezen. Uiteindelijk werd op 24 oktober de winnaar bekend gemaakt. Chris wint een outfit t.w.v. 75,- euro. Maar het was een close call. Chris werd op de voet gevolgd door Senn. Uiteraard hebben we ook voor hem een leuke prijs. Senn wint een shirt van Skurk. Super lief dames van Skurk voor het ter beschikking stellen van deze leuke prijs.

We kijken terug op een te gekke dag. Het was een super leuk 5-jarig jubileum feestje! Waar we lang van na kunnen genieten. Want ook nu nog zien jullie regelmatig de prachtige foto’s voor bij komen op Facebook en Instagram.

Natuurlijk willen we Frederieke, Sophie en Alina bedanken dat ze dit styling event bij ons wilden doen. We hebben genoten. En als het goed is zien we jullie in het voorjaar weer!

Een kleine impressie van de modelletjes!

kindermodeblog_styling_event_senn stoerkids_munsterkids_girls_sweater_love_arrow winnaar-bts-styling-event girls-tumble-n-dry-kidz-arttumble-n-dry-baby-meisjes-sweatvest stoere-broer-en-zusbroer-en-zus

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: