Fold

Kindermodeblog bij Stoerkids

De nieuwe kinderkleding collecties zijn binnen en het voorjaar is begonnen, dus… tijd voor een nieuwe toffe outfit. Eentje waar je je lekker in voelt, een look die bij je past, een outfit waar je van gaat shinen. Wie kan je daar beter bij helpen dan kinderstyliste Frederieke Wieberdink van Kindermodeblog. En die kans krijg je….

Styling, personal shopping & foto shoot

Want Kindermodeblog gaat op Spring tour. Free en haar team bezoeken een aantal te gekke kinderwinkels in Nederland en op woensdag 19 april komt ze naar Stoerkids. Hier in onze gezellige winkel te Hilversum zullen zij je kind helpen met het uitzoeken en stylen van een hippe outfit. Om de personal shopping experience compleet te maken kan je spruit daarna op de foto. Deze foto’s worden genomen door de professionele Kindermodeblog fotograaf en die kun je tegen een gereduceerd tarief afnemen.

Prijzen

Maar dat is nog niet alles. Want je kind dingt ook nog mee naar de Stoerkids winkelprijs, een outfit t.w.v. € 75,-. En hij/zij is in de race voor de hoofdprijs. Dit is een door Frederieke samengesteld kledingpakket van € 350,-.

Deelname ticket

Maar eigenlijk draait de dag vooral om gezelligheid, inspiratie en plezier. Dus heb je zin in personal shopping met het Kindermodeblog team koop dan hier je deelname ticket.

LET OP: je deelname ticket is geld waard. Na afloop kun je het ticket bij de kassa inleveren en ontvang je €10,- euro korting op je aankoop. Dit is alleen geldig op 19 april.

Zien we jou op 19 april tussen 11.00 – 17.00?

Wij hebben er in elk geval heel veel zin in en gaan weer een feestje maken van dit styling event!

Hieronder een kleine impressie van de foto’s die genomen zijn tijdens de back to school tour in september.

 

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: