Fold

Hippe meisjes kettingen

Net als bijna iedereen zit ook ik regelmatig vastgeplakt aan mijn telefoon. Tot grote frustratie van mijn medehuisgenoten (sorry lief & kids) tegen wie ik regelmatig verzucht: ‘Leg die telefoon nu toch eens weg.’ Een dubbele agenda… No way. Want juist op Instagram vind ik veel inspiratie voor Stoerkids. Zo kwam ik ook deze te hippe meisjes kettingen tegen! In één oogopslag was ik verliefd…

Pop Cutie kinderaccessoires

Op de accessoires van Pop Cutie. Dit Deense merk maakt unieke sieraden waarin zij schattige figuurtjes verwerken. Deze deden me direct denken aan mijn week in Tokyo, Japan. Daar word je namelijk overladen door dit soort figuurtjes. Je ziet ze in reclame-uitingen, verwerkt in kleding, in menu’s en zelfs in wegafzettingen. Schreeuwerig, kinderlijk en o zo schattig. Dat het niet zo gek was dat ik daar direct aan dacht bleek toen ik me ging verdiepen in Pop Cutie. Want hun inspiratie halen ze inderdaad uit de Japanse Popcultuur.

De Deense ontwerpster Cecilie Lindemose werkte jarenlang als verkoopagent voor Sanrio’s Hello Kitty-producten in Denemarken en bovendien als Europese verkoopagent voor verschillende Japanse merken met dezelfde schattige Japanse sfeer. Deze sfeer heeft zelfs een eigen naam Kawaii wat vrij vertaald CUTE betekent. Door haar werk voor deze Japanse bedrijven besefte ze dat er ook in Europa  behoefte was aan hippe producten in de schattige Kawaii-stijl.

Fun & fashionable

Pop Cutie was direct een schot in de roos. Girls van 8 – 18 jaar houden hier van. (Maar mama’s stiekem ook). Het is schattig, fun en super fashionable. Ieder outfit wordt super bijzonder en speciaal met zo’n hippe kinderketting. De hangertjes zijn driedimensionaal, rijk aan details en zitten aan een lange ketting. Deze kun je zeer eenvoudig inkorten wanneer nodig. De girls necklace zit verpakt in een simpele maar leuke verpakking waardoor het ook nog eens een te gek cadeautje is.

Alleen het kiezen is nog een probleempje. Want ga je voor dat kleurige ijsje, dat lieve konijntje of dat schattige vogeltje. Of… misschien toch die donut? Ze zijn er zelfs als vriendinnenketting. Hierbij zitten er twee in een verpakking. Eentje voor jou en eentje voor je BFF.

Tja dus…. Welke gaat het worden?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]