Fold

Hippe waterschoentjes

DE hippe kinderwaterschoentjes

Waterschoentjes zijn een echte zomerse MUST HAVE voor je mini als je het mij vraagt. Lekker praktisch voor op het hete zand. Heerlijk spelen in de branding zonder dat je last hebt van scherpe schelpjes of steentjes aan je voeten. Maar daarnaast ook nog eens te schattig en lekker zomers. I got a crush! Eigenlijk al vanaf dat mijn zoon, nu 15, klein was. Geen zomer zonder waterschoenen. Okay… tot een jaar of 4/5 dan, daarna wilde hij ze niet meer aan. Tot groot verdriet van mama.

Igor Tenis een volwaardige kinderschoen

Gelukkig is er in die 15 jaar waterschoentechnisch wel wat veranderd. De kinderwaterschoen heeft een fashionable update gekregen. Zo kwam ik de Igor Tenis tegen. Een old skool waterschoen met een hippe witte sneakerachtige zool. Super cool en schattig. Het is er eentje die je niet alleen langs de waterlijn maar ook prima als zomersandaal kunt dragen. Het is een volwaardige kinderschoen. Op de wat dikkere witte zool licht een zacht en flexibel uitneembaar binnenzooltje dat zorgt voor extra comfort. Doordat deze binnenzool uitneembaar is kun je hem ook nog eens heel eenvoudig schoonmaken. De Igor Tenis sluit met een sportieve gesp die je uiteraard kunt verstellen.

7 Verschillende kleuren

Deze hippe kinderwaterschoenen komen uit Spanje en zijn er in ontelbaar veel kleurtjes. Pff…. Kiezen was dan ook een dingetje. Want ja kiezen moest, we kunnen tenslotte niet alle kleuren in de winkel hebben.  Dat ze er in solid kleuren maar ook in een transparante versie zijn maakte de keuze niet makkelijker. Uiteindelijk na veel gepuf en gesteun zijn we voor de transparante versie gegaan in wel 7 verschillende vrolijke tinten. We hebben ze in de maten 21 t/m 26. Leuk voor zowel boys als girls!

Dus…. maak je zomer look compleet met een paar hippe, praktische en comfy sandaaltjes. Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete kleur. Laat je het me weten?

kinderwaterschoentjes, kinderschoen, sandaaltjes, Igor, Igor Tenis Crystal, waterschoen

meisjes waterschoenen, Igor, Igor Tenis, Igor kinderwaterschoenen

kinderwaterschoenen, hippe kinderwaterschoenen, sandalen, Kindersandaaltjes, Igor Tenis, Igor

Deel dit artikel
[addtoany]