Fold

OLD SKOOL kinder sneakers

Een sneaker freak dat ben ik, want wat andere vrouwen met tassen en schoenen hebben, heb ik met sneakers. En dan niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor mijn kids. Alleen moeten ze dan naast fashionable en comfy vooral ook lekker praktisch zijn. En daarom ben ik fan van de kinder sneakers van Hummel Kids. Dit is een klein pareltje in Kindersneakerland. Let maar eens op!

De kinder sneakers van Hummel Kids

Zijn goed van pasvorm en zijn absoluut play-proof. Je kunt er eindeloos op ravotten. Daarbij zijn ze makkelijk aan te trekken. Ze zijn voorzien van klittenband. Bij veel modellen is de veter stiekem een elastiek en is strikken dus niet nodig. Andere gympen zijn naast een veter voorzien van een rits aan de zijkant…. waardoor je die veter dus weer niet hoeft te strikken. Hoe fijn is dat?

Lekker OLD SKOOL

Eigenlijk zijn de sneakers van Hummel altijd een beetje OLD SKOOL maar in deze zomer collectie is dit een look die de boventoon voert. Een look waar ik enorm van hou en die dit seizoen super hip is. Lage platte sneakers met rubber zool en de befaamde Hummel Chevrons aan de zijkant. Goede damaged denim er boven met opgerolde pijpjes en je look is compleet.

kinder sneakers, Hummel kids, Old skool kinder sneakersSLIP ONS

Naast de OLD SKOOL sneakers zijn er dit seizoen ook de zomerse Slip-Ons. Voor boys in een bootschoen modelletje en voor girls in een ballerina. Super trendy met blote benen en een short. Je krijgt er een instant vakantiegevoel van. De sneaker ballerina voor girls is er in een tropisch printje of…. Glitter all the way!! En de boys versie is er in een soort stoere camo look.

kinder sneakers, slip ons, hummel kids

Zoals je ziet de kindersneakers van zijn te gek. Dus…. dragen we deze zomer Hummel Kids sneakers!!!

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]