Fold

hippe baby boy outfit

 Hippe baby boy outfit

Totally in love met je kleine ventje. Terecht, zo hoort het ook. En dan wil je natuurlijk dat hij er super leuk uit ziet in zijn babykleding. Daarbij moet het ook nog eens lekker zitten. Dat vinden we voor onszelf al (thuis gaat bij mij meteen mijn sweatpants aan…) maar zeker voor ons kleintje. Het moet dus: playproof, soft en fashionable zijn. Dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk. Want het is vooral sweat wat op dit moment de klok slaat. Daarom laat ik je drie toffe looks zien met alleen een sweatpants en sweatshirt. Deze outfitjes zijn ook nog eens van 3 hele leuke Nederlandse kinderkledingmerken. Let’s start!

Tumble ’N Dry baby skater look

Love this look van Tumble ‘N Dry. Hij is stoer en een beetje urban. En eigenlijk zegt deze baby sweater het al, PLAYING AROUND. Dat is toch wat je wil als klein mannetje en het is DE manier om dingen te leren wanneer je zo klein bent. Dus.. ga je gang! Het sweatertje is in een vrolijke knalblauwe kleur met een badstof letterprint in het rood. Daaronder draag je een grey melee sweatpants met all over print van rode skateboards. Uiteraard zijn de materialen lekker zacht. Playproof en playfull dat is deze eerste hippe baby boy outfit!

tumble 'n Dry, Tumble 'n dry baby boys outfit, Tumble 'n Dry babykleding, skater look

Little Indians back to your Roots

Ben je wat minder uitgesproken dan is deze prachtige outfit van Little Indians echt iets voor jou. Hier combineer je verschillende mooie grijstinten. Dit zou saai kunnen worden maar door het materiaal, de tonen van de kleuren en de prints wordt het dit niet. De sweater heeft een leuke tekstprint: back to your roots. Nu is je kleine vent daar nog niet zo ver vandaan. Deze mooie zachtgrijze sweater draag je op een stoer donkergrijze sweatpants met verfspetter print. De houten knoopjes op de fake gulp geven het broekje een rijke look. Alles even zacht en comfy. Om het helemaal af te maken kun je er de leren babyschoentjes van dit mooie merk bij dragen. In deze tweede hippe baby boy outfit is je kleine vent om op te vreten.

Little indians baby boys outfit, baby boy, Little Indians babykleding

Kidscase design in kinderkleding

Met deze look heb je een designer piece in je garderobe. De knalrode sweater met pijlen all over is ontworpen door Antoine Peters. Deze conceptual designer deed ervaring op bij Viktor & Rolf en werkte eerder samen met o.a. Eastpack, Gsus en Marcel Wanders’ Mooi. Nadat hij vader was geworden heeft hij de handen ineengeslagen met Kidscase. Super leuk.

De hippe rode sweater combineren we met een wat rustigere sweatpants. Deze heeft een dun blauw wit streepje. De trui en het broekje zijn super zacht en gemaakt van organic cotton. Hier staat Kidscase sinds jaar en dag bekend om. De gebruikte materialen zijn prachtig en de ontwerpen simpel. Door de samenwerking met Antoine hebben ze wat meer fun in huis gehaald. En dat zie je terug in deze te gekke en hippe baby boy outfit, COMFY met een twist!

Kidscase babykleding, organic cotton, Kidscase baby boys outfit, baby boy

Leuk om te zien dat je met enkel een baby sweater en een baby sweatpants zulke leuke outfitjes kunt maken. Door de printjes, kleuren en materialen springen ze in het oog. Ze zijn hip, fun and playproof. Zo eenvoudig kan fashion zijn.

In welke van de 3 outfits zie jij jouw kanjer rond struinen/kruipen? Heb je een favoriet?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]