Fold

fashionable waterproof outerwear

Gosoaky fashionable waterproof outerwear

Yay… de nieuwe kinderregenjassen van Gosoaky zijn weer binnen. Of eigenlijk moet ik zeggen het waterproof outerwear. Ondanks dat ik echt niet van regen, wind en kou hou, ben ik wel dol op dit Nederlandse merk. Dat heeft vooral te maken met het feit dat ik het ontzettend knap vind dat je van zo’n praktisch product zo’n mooi fashion-item weet te maken. En daarbij ook nog eens een technisch prachtig product aflevert. Daarnaast blijven ze op zoek naar vernieuwing. Super tof om te zien.

Dit seizoen is de lightweight stof erbij gekomen. Een heel fijn, dun, soepel en wind-/waterdicht materiaal.  Uiteraard ademend. Deze stof heeft veel minder de look en feel van een regenjas en is dus prima als zomerjas te dragen. Zeker ook omdat de nieuwe modellen super hip zijn.

Lightweight waterproof unisex trenchcoat

In deze fijne lightweight fabric hebben we een heuse trenchcoat. Lekker klassiek, tijdloos en … unisex. De Gosoaky Trenchcoat Cat’s Nap sluit met een double breasted drukknoopsluiting, heeft een hippe reverskraag en een capuchon die je kunt opbergen in de jas. De kinderjas is mooi recht van model met steekzakken. Een prachtige raincoat, rijk aan details en gevoerd met zachte jersey. Very dandy en een tikkeltje chique maar vooral lekker droog. With this coat you’re unstopable.

unisex trenchcoat, gosoaky trenchcoat

Gosoaky Wasp Women, ruffles all over

Ook de Gosoaky Wasp Women is gemaakt van deze fijne lightweight stof en speciaal voor girls. De look hiervan is totaal anders dan die van de trenchcoat. Deze meisjes bomber is voorzien van ruffles, heel veel ruffles. Daardoor is hij funky en helemaal on trend. Het is namelijk een en al ruffle wat de klok slaat dit seizoen. De hysterisch oranje/roze kleur maken de jas helemaal af. Het is met recht een eye-catcher die ook nog eens lekker zit en… wind- en waterdicht is. NO DOUBT, girls love it. En deze mama ook!

Gosoaky waterproof outerwear, gosoaky wasp woman

En dan een jas die je misschien wel kent, de 3 in 1 jas. Dit is een van de toppers van Gosoaky. Deze unisex regenjas heeft een binnenjas die je er uit kunt halen. Samen zijn ze een heerlijke warme ‘winter’jas. Zonder de binnenjas is het een fijne regenjas voor de rest van het jaar. En… de binnenjas zelf is een hippe bomber die heel goed dienst doet als tussenjas. Ideaal. Zo kun je met 1 jas het hele jaar door. In dit geval zit de vernieuwing dus niet in het model maar in het materiaal.

3 in 1 jack

De Black Snake 3 in 1 is er namelijk in jeans! Oh… en een denim lover als ik vind dit dan ook geniaal. De jas is inderdaad gemaakt van een mooie lichte denim maar door de coating die er overheen zit is hij waterdicht. Het bomberjackje dat er in zit is gemaakt van dezelfde denim alleen dan zonder de coating. Het model van de regenjas is mooi recht met 2 klepzakken en een afneembare capuchon. Een heerlijk tijdloos model die door de denim uitvoering leuk is voor zowel girls als boys. Wil je deze jas toch meer girly hebben dan is hij er ook in de gewone PES/PU versie in het: poederroze. Voor ieder wat wils.

Ik vind het te gek om te zien dat een relatief klein bedrijfje met zoveel passie bezig is met zijn product. Hoe ze elke keer weer zoeken naar vernieuwing. Dat de waterproof outerwear naast praktisch vooral ook modisch is. Dat het technisch staat als een huis door het materiaal en de details zoals bijvoorbeeld de gesealde naden en speciale ritsen.

Uiteraard zijn er nog andere modellen maar deze zijn wat mij betreft voor dit seizoen de meest speciale. Natuurlijk zou ik graag willen weten voor welke jouw hart het snelst gaat kloppen? De trenchcoat, de ruffles of de coated denim?

unisex kinderregenjas, kinderregenjas, kinderjas, Gosoaky, Gosoaky Black Snake meisjes regenjas, girls raincoat, Gosoaky, Gosoaky Black snake

Deel dit artikel
[addtoany]