Fold

Good Day by Little Label

Good Day by Little Label

Wat waren we blij toen ze bij Little Label aankondigde dat er een nieuwe Underwear lijn genaamd ‘Good Day’ zou komen. Dat was precies wat wij nog zochten. Stad en land hebben we afgelopen om te zoeken naar fijn ondergoed met een goede pasvorm en een mooie cleane verpakking. Ondergoed dat klasse uitstraalt. Geen schreeuwerige prints maar rustige dessins in mooie kleuren. Underwear dat zowel leuk is voor de kleine als grote kids.

En daar was het! Gewoon bij onze vertrouwde leverancier. Gemaakt van een mooie mix van biologische katoen met elasthan wat zorgt voor zachtheid en comfort. Zonder labeltjes die kriebelen (ondanks dat je ze er uit hebt geknipt). En met een prachtige pasvorm.

Voor de girls zijn er de fijne hipsters, per 2 verpakt. Die matchen met de mooie lange hemdjes met spaghetti-bandjes in uni of leuke, stoere dessins. Of, speciaal voor de grotere meiden, de crop top. Dit zijn van die hippe korte hemdjes met girly dunne bandjes.

De stoere boxers voor de boys (deze zijn ook per 2 verpakt) kun je prima combineren met de singlets in uni of bijpassend dessin.  Natuurlijk zijn er ook de fijne basic t-shirts met klein v-halsje. Deze zijn mooi smal en ook prima te dragen als gewoon t-shirt.

Al met al een fijne complete collectie. Eentje die ook nog eens…. Mooi verpakt is! Want dat was voor ons toch wel een voorwaarde.

Natuurlijk hebben we het Underwear laten testen door onze kids. En ‘Good Day’ slaagt met vlag en wimpel. Zodra ze uit de was zijn doet Sam zijn boxers weer aan. En Muys showt graag haar hemdje met sterren onder haar hippe sweat met wijde hals. Zo geeft dat hemdje haar outfit een leuke extra touch. Wij zijn om!

Have a GOOD DAY!

Voor het meisjes ondergoed klik je hier

Voor het jongens ondergoed klik je hier

Good Day by Little Label, Little Label jongens ondergoed, jongens ondergoed Little label underwear, Good Day by little label, Little Label ondergoed, Meisjes ondergoedLittle Label ondergoed, GOod day by little label

Deel dit artikel
[addtoany]
Tags: