Fold

De zomerlook van Sam

Sam, fashion loving zoon van Ilja, zit een beetje op een omslagpunt. Hij is 10 jaar en laat het kinderlijke achter zich om de stap te maken naar tienerfashion. En dat is soms best even slikken voor een moeder. Dat zullen we allemaal wel herkennen. De jongenskleding in vrolijke kleuren met drukke prints maken plaats voor minder aanwezige maar eigenlijk hele leuke stoere outfits. Het hoort er bij. Het lichaam gaat langzaam veranderen en daar ben je je bewust van. Dat is raar, dus eigenlijk wil je niet te veel opvallen maar er toch nog steeds super cool uitzien. En dat lukt Sam prima. Kijk maar mee.

Denim shorts Sams favoriet

Zijn favoriete zomer outfit is het denim short van Tumble ’N Dry gecombineerd met een stoere tee van The Future is Ours. Dit merk vindt zijn inspiratie deze zomer in de surf scene en dat zie je goed terug. Wij zeggen hier altijd… for Cool Dudes only. Dit jongenskleding merk is dan ook Sams favoriet dit seizoen.

jongenskleding, stoere jongenskleding, denim short, boys t-shirt, the future is ours, tumble 'N dry

Boys jeans voor sportbenen

Dat Sam een super sportieve jongen is zie je vooral aan zijn gespierde benen en goede billen. Hij is een niet onverdienstelijke keeper en traint behoorlijk veel. Dit is met het uitzoeken van een boys denim niet altijd even handig (dat is nogal zacht uitgedrukt). De mode schrijft ook voor jongens slim fit denims voor. Er moet dus voor Sam genoeg stretch in zitten wil hij het kunnen dragen. De broeken van Cost:Bart zijn dan een MUST. Maar hij zweert ook bij zijn favoriete Dutch Dream Denim. Gemaakt van zachte jogg denim met een dubbele laag op de knieën. In de volgende outfit combineert hij deze met een mintgroene sweater van The Future is Ours of een echt surf dude shirt van ditzelfde merk.

jongesnkleding, The future is ours, Dutch dream denim

Stoere jongenskleding met een vleugje Rock ‘N Roll

Zoals je ziet gaat Sam nog steeds voor kleur maar dan wel de wat meer toned down tinten. De laatste outfit daarentegen heeft een net iets andere look en feel. Een afgewassen grey denim gecombineerd met een donkergroen jongens t-shirt met vintage wassing. Beide van Circle of Trust. Prachtig die combinatie van groen met grijs. Niet alledaags en een tikkeltje Rock ’n Roll. Pijpen opgerold en hippe Hummel Slip Ons er onder en … off  you go. That’s a tough boys look. Ook dat is Sam ten voeten uit.

jongenskleding, stoere jongenskleding, boys denim, jongens t-shirt

Heb jij ook zo’n hippe good looking soon to be puber of puber dan zijn we zeer benieuwd welke outfit hij graag zou dragen. Laat je het ons weten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]