Fold

De perfecte verzorgingstas

De perfecte verzorgingstas: praktisch, stoer en hip

Het is voor mij al weer even geleden maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Lekker op stap met je baby vergt nogal wat voorbereidingen. Want wat moet er veel mee: luiers, extra setje kleding, voeding, een fles, billenzalf, spenen, een swaddle, spuugdoekje, slabbetje, een knuffeltje, en dan heb ik het nog niet over billendoekjes en snoetenpoetsers. Het is fijn als je daar een speciale tas voor hebt. Eentje waar je standaard de meest gebruikte dingen in hebt zitten zodat je alleen maar hoeft aan te vullen waar nodig. Zo ben je in no time on tour. Maar waar moet de perfecte verzorgingstas (of lekker ouderwets, luiertas) dan aan voldoen?

Wat mij betreft moet hij niet te opzichtig, stoer en eenvoudig zijn. Je gebruikt de tas bijna dagelijks en hij moet toch zeker 2 jaar mee, ga daarom niet voor de eerste de beste. Daarbij zijn heel veel mannen tegenwoordig in charge of the kids dus ook zij moeten er mee over straat kunnen. Een beetje rekening houden met zijn mannelijkheid kan zeker geen kwaad. Ook met een luiertas moet hij er nog sexy uit zien. Toch?!

Praktische luiertas

Buiten de looks van de tas is vooral het praktische aspect super belangrijk. Wat er meegenomen moet worden is meestal niet heel groot maar wel veel. Daarom is het fijn als de tas verschillende vakken heeft. Op die manier heeft alles zijn eigen plekje. Dat is lekker overzichtelijk.

Uiteraard moet er een verstelbare schouderband bij zitten. Want we zijn natuurlijk niet allemaal van hetzelfde formaat. Ik scheel ongeveer een halve meter met mijn lief. Dus als zo’n tas op zijn lengte is afgesteld hangt hij bij mij ongeveer op mijn enkels. Verstelbare schouderbanden zijn een MUST.

En heel belangrijk je eigen verschoningsmatje. Zo’n dunne opvouwbare zodat je je kleintje overal hygiënisch kunt verschonen. Want helaas zijn niet alle verschoningsplekken in openbare toiletten of bij horecagelegenheden even schoon.

Kidzroom verzorgingstassen

Zoals je ziet zijn er best wat eisen. Maar deze tassen bestaan echt! De leather look en canvas verzorgingstassen uit de Kidzroom Vision of Love lijn voldoen hier zeker aan. Het zijn fijne no nonsens tassen. Stoer van materiaal, eenvoudig en simpel van look en met lekker veel vakken. Echt een stoere verzorgingstas waar jij maar ook je vent mee gezien mag worden. Eentje waar je veel plezier aan gaat beleven. Met alle gemakken van dien.  En… de prijs is ook heel prima. Dat is helemaal fijn toch?

verzorgingstas, perfecte verzorgingstas

luiertas, verzorgingstas, Kidzroom vision of love

kidzroom verzorgingstas, stoere verzorgingstas

verzorgingstas, perfecte verzorgingstas, stoere verzorgingstas

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]