Fold

Hippe kinder sweaters

In de kinderkleding zie je dit seizoen heel veel sweaters. En dat is geen overbodige luxe! Zeker niet omdat het maar niet echt voorjaar wil worden. Ondanks dat we daar enorm van balen is het ook wel lekker. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het dat je nog steeds kunt rondlopen in je favoriete sweater. Dat vind ik, sweater fan van het eerste uur, wel! Een kids sweater is namelijk hip, comfortabel en behaaglijk. Wat ons betreft een onmisbaar item in je kids garderobe. Ook als het straks toch warmer wordt. Want wat trek je aan als het afkoelt na een dagje strand? Of als die gezellige BBQ net iets langer duurt en het fris wordt?….. Juist ja! Je sweater. Al met al reden genoeg om de kinder sweaters nog even in het zonnetje te zetten.

Stoere jongens sweaters

De jongens sweater is er in veel hoedanigheden. Maar de OLD SKOOL crewneck sweater is wel de winnaar dit seizoen. De sweaters zijn er in zowel basic kleuren als zonnige colours, met all over prints en teksten. Voor de echte hippe guys is er de long fit.

De 5 leukste jongens sweaters:

boys sweater, jongens sweater

  1. Brian and Nephew Kajak
  2. Mees Rio Verde
  3. Nik & Nik George
  4. Tumble ’n Dry Mount Togario
  5. The Future is Ours

Hippe meisjes sweaters

Uiteraard zijn er ook heel veel meisjes sweaters in de meest prachtige kleuren. Nog meer dan bij de boys zijn het vooral teksten die je terug vindt op de meisjes truien. Wat het model betreft zie je hier het mooie smalle model maar nieuw is de meer cropped en wat wijdere sweater. Onze favorieten op een rijtje.

5 leukste meisjes sweaters:

 

  1. Mees La Braca
  2. Brian and Nephew Koko
  3. Brian and Nephew Kino
  4. Circle of Trust Suzy
  5. Tumble ‘N Dry Amberly

Welke van deze kinder sweaters is jouw favoriet? Wij zijn benieuwd.

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]