Fold

Cost:Bart het tienermerk

Cost:Bart HET tienermerk

Ik zit er midden in! Heb er eentje rondlopen thuis.. de tiener. Super leuk volk dat zich af en toe geen raad weet met ledematen die ineens wel heel lang worden en hormonen die opspelen. Moodswings en puberzweet, yay! Wat kleding betreft weten ze precies wat ze willen. Het moet modisch zijn, lekker zitten en niet al te veel opvallen. Stoer en met een edgy randje. De tienerkleding van Cost:Bart past precies in dit plaatje.

Scandinavian street fashion

Het is streetwear meets high fashion bij Cost:Bart. Daarmee creëren ze een heel eigen stijl. De collecties zijn eigentijds, stijlvol en tijdloos. Scandinavische eenvoud met een rauw randje. Cost:Bart weet heel goed wat er leeft onder de Young Adults en kan dit perfect vertalen naar een collectie waar tieners blij van worden. Je vindt er goede basic items die je kunt combineren met hippe eye-catchers. De collectie is goed te combineren en is ook nog eens comfortabel. Create your own style!

Girl fashion

Bij de meisjeskleding vind je goede skinny damaged denims maar ook een stoere boyfriend jeans. Fijne sweaters en hippe tees. Daarnaast zijn er mooie tops en stijlvolle jurkjes. Voor iedere gelegenheid is er een outfit. Het is ook te gek om de verschillende stijlen onderling te combineren. Hiermee laat je echt zien wie je bent. Denk eens aan een damaged denim met een top met ruffles. You go teenage girl!

Boy fashion

Ook bij de jongenskleding is er een prettige mix van stoer met gekleed. Je vind er fijne sweaters en hippe tees die prima gaan bij de skinny distressed denims. Daarnaast zijn er de wat minder uitgesproken en basic items zoals de mooie basic knitted truien en polo’s. Ook hier mixed & matched alles prima bij elkaar. Het is prima om te zijn wie je bent. Dus teenage boy dress the way you want!

Al met al is het merk Cost:Bart echt in opkomst. De collecties zijn waanzinnig en tieners love them. Stoer, fancy en met een touch of Rock. Alles binnen de perken. Maar wel op een manier dat je je zeker voelt. De kinderkleding is er in de maten 128 t/m 188.

Daarnaast zorgt dit Scandinavische tienermerk ook nog eens voor mens en milieu. Er wordt voornamelijk in Europa geproduceerd zodat ze goed in de gaten kunnen houden dat de werknemers een fatsoenlijk loon verdienen. Daarbij zijn de prints op de shirts op waterbasis waardoor er minder chemicaliën worden gebruikt. Uiteraard is er geen sprake van kinderarbeid. Dit vinden wij als ouders erg belangrijk maar ik merk dat ook steeds meer tieners zich bewust zijn van dit soort zaken. Een goede ontwikkeling toch?

tienerkleding, tienermerk, CostBart, Cost:Bart

teenagegirl, kinderkleding, meisjeskleding, Tienerkleding, costBart

teenadeboy, tiener, jongenskleding, tienerkleding, costbart

tienermerk, Costbart tienerkleding, Tienerkleding

meisjeskleding, tiener, teenagegirl, tienerkleding, costbart

jongenskleding, teenageboy, tienerkleding, tienermerk

Deel dit artikel
[addtoany]