Fold

Best Boys Sweaters

Best boys sweaters

De temperaturen lopen gelukkig een beetje op maar het is nog steeds niet zo dat je met een t-shirt en zonder jas naar buiten kan. Dat is echt te fris. Het is dan ook nog steeds sweater weather! Gelukkig is het in de jongenskleding, naast t-shirts, voornamelijk sweaters wat de klok slaat. Het leuke is dat de boys sweaters er in alle soorten, kleuren en maten zijn.

crewneck sweater

Nu is het wel zo dat de crewneck sweater de toon voert. Lekker old skool met ronde hals en een geribde boord. Je draagt hem gewoon zo op je distressed denim met een paar sneakers voor een urban look. Maar tegenwoordig is het ook very dandy om hem te combineren met een polootje of overhemdje. Het kraagje komt dan boven de ronde hals uit. Op deze manier kun je de jongens trui ook aan als je iets meer dressed naar een feestje moet. Ideaal!

Lekker chillen op zondag doe je natuurlijk ook in je sweater met daaronder je favoriete sweatpants. Maar zelfs op een warme zomerdag is een sweater niet weg te denken uit het straatbeeld. Als het ’s avonds na die heerlijke BBQ afkoelt, wat trek je dan aan? ….Ja inderdaad, je sweater. Dus eigenlijk kun je niet zonder.

favoriete boys sweaters

De keuze is reuze in het land van de boys sweaters. Bij The Future Is Ours zie je veel kleur en komt de hippe regenboog op een toffe manier terug. Leuk om te zien dat zowel de small boy als de tiener hier voor valt. De jongenstruien van bijvoorbeeld Tapete daarentegen zijn gemaakt van organic cotton en voorzien van een simpele maar grappige print en vooral bij de jongere boys een hit. Voor de tienerjongens hoeft het allemaal niet zo uitgesproken maar vooral eenvoudig en stoer. De hoodie van een Street Called Madison is daar een echte favoriet evenals de unie groene sweater van Cost;Bart.

Al met al genoeg keuze en voor ieder wat wils. Ik zal je in elk geval mijn 10 favoriete boys sweaters laten zien. Hieronder staan ze. Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is en welke jongens sweater de lijst gaat aanvoeren. Laat je het me weten?

boys sweaters, jongenstruien, jongenskleding, best boys sweaters

 

  1. Cost;Bart sweater Abbot
  2. Street Called Madison Hooded sweater Madison
  3. The Future is Ours sweater Rainbow
  4. Tumble ’n Dry Miller
  5. Bellerose Kids sweater FEED
  6. Tapete sweater Bananas
  7. Tapete sweater Hungry
  8. Brian and Nephew MILD
  9. The Future is Ours sweater We Love Berries
  10. Bellerose Kids sweater VIXX81

Deel dit artikel
[addtoany]