Fold

Behind the scenes: Stylingdag

Kindermodeblog Back to School stylingdag

Zaterdag 23 september vertrokken wij na een hele leuke balletles bij Dance Dance Dance naar Stoerkids. Lisa had het al een paar dagen over de kinderstyliste, fotografe en de lieve dames van Stoerkids. We hadden ook haar beste vriendinnetje Liz ingeseind. Zij zou ook  met haar broertje naar deze Kindermodeblog stylingdag gaan. Toen we in Hilversum aankwamen stapte toevallig ook Liz met haar moeder en broer Jurr de winkel binnen. Eén groot feest natuurlijk!

Samen met je BFF op de kiek

Styliste Frederieke Wieberdink kwam naar Lisa toe en vroeg wat ze graag aan wilde. Wat ze leuk vond om te dragen. Haar BFF Liz kreeg dezelfde vraag en de dames zeiden in koor ‘een rokje!’. Er werden dus twee gave girls outfits uitgezocht, beiden met hetzelfde rokje. Leuk om te zien hoe een andere maillot en trui het rokje net iets anders uit deed komen. De blije meisjes mochten hun kleertjes aan. Ook Liz’s grote broer Jurr kreeg een stoere jongens outfit aan. En die was ‘Helemaal Jurr!’.

All dressed up en hup… Naar boven. Hier was een heuse studio gecreëerd waar de enthousiaste fotografe Maru stond te wachten. Lisa vond het best wel een beetje spannend… Eerst kroop haar vriendinnetje in de huid van fotomodel, daarna gingen broer en zus samen. Toen mocht Lisa met haar BFF op de kiek (super leuk natuurlijk dat dit ook kon!). En na Jurr was het… Lisa’s beurt.

Toch wel spannend

Meteen hing er een klein meisje om mijn nek die zei: ‘nee, mam, ik doe het toch maar niet’. Ze vindt zichzelf heel stoer en groot, maar dan is ze opeens een kleine onzekere vierjarige. Nadat er een foto was gemaakt samen met mij, vertelde ik Lisa dat het eigenlijk niet voor mama’s en papa’s was maar alleen voor kindjes. Stapje voor stapje liep ik achteruit. Zo stond Lisa alleen voor de camera en transformeerde ze zich langzaam tot een stoer modelletje. Super leuk om te zien.

De fotografe heeft volgens mij prachtige foto’s gemaakt. We zijn dan ook super nieuwsgierig naar het eindresultaat. En Lisa…die vertrok (mét een geweldig gave nieuwe outfit!) en een big smile weer naar huis. Wat een leuk initiatief was dit! Laat die foto’s maar komen, we kunnen niet wachten. En Lisa hoopt natuurlijk dat ze een goede kans maakt op de geweldige prijzen! We hebben genoten!

Groet Susanne Jens

BFF, Kindermodeblog, Kindermodeblog stylingdag, kinderkleding, fotografie, meisjeskledingEerst mag BFF Liz in haar mooie outfit op de foto. Het Tapete rokje wordt hier gecombineerd met een basic legging en een leuke Bellerose Kids swipe trui. Funky!

fotografie, kidsstyling, meisjeskleding, girls outfit, gave girls outfit, kindermodeblogDe twee beste vriendinnetjes samen op de foto. Allebei in hetzelfde Tapete rokje maar net iets anders gestyled. Wat een plaatjes!
Lisa draagt hem met een hippe Molo trui en fijne maillot van Noeser.

BFF. Girls look, meisjeskleding, kindermodeblog stylingdag, girls fashionLiz (links) en Lisa (rechts) wachten geduldig terwijl Jurr wordt gefotografeerd.

jongenskleding, Kindermodeblog, NIK&NIK, NIK&NIK jongenskleding, stoere boys outfitJurr als volleerd model voor de camera in zijn stoere NIK&NIK sweater en NIK&NIK denim.

meisjes sweater, MOLO, kinderstylingOh jee…. dan ben je echt aan de beurt en is het toch wel heel spannend zo in je eentje op de foto!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel
[addtoany]