Fold

Ammehoela kinderkleding

Ammehoela kinderkleding, eigenwijs en stoer

Ja, AMMEHOELA! Hoe vaak op een dag zeg jij dat? Ik moet je eerlijk bekennen, ik heel vaak. En alleen al door de naam volgden we dit toffe kinderkledingmerk al een tijdje. De collecties werden steeds beter en de positieve buzz om dit merk steeds groter. Daarom vonden we het tijd dat Ammehoela kinderkleding een plekje kreeg bij Stoerkids. Zeker omdat de jongens- en meisjeskleding lekker eigenwijs en stoer is. Dat past bij ons!

GO YOUR OWN WAY! BECAUSE THAT’S THE ONLY WAY! Is de slogan van Ammehoela. De collectie is dan ook eigenzinnig, comfortabel, fun en duurzaam. 4 kernwaarden waar wij ons prima in kunnen vinden. De pasvorm is zo dat je je er prima in kunt bewegen. Er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen en handgemaakte prints. Juist dat laatste is zo kenmerkend voor dit merk. En… je kunt alles mixen en matchen. Maak het zo gek en eigen als je zelf wil. CREATE YOUR OWN STYLE!

Duurzaam

Vind je duurzaamheid belangrijk? Wij wel. Daarom zijn we zo blij dat Ammehoela kinderkleding met een GOTS certificaat werkt. Dit krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Maar eenmaal op zak ben je er als consument zeker van dat de kleding voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat. En dat er voldaan wordt aan DE strenge standaard voor biologische katoen, van oogsten tot verpakking en distributie. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken. Daarbij moet er voor een GOTS certificering ook voldaan worden aan sociale criteria zoals een minimumloon, geen kinderarbeid en een veilige werkomgeving.

Zomercollectie, kleurrijk met veel skate invloeden

De zomercollectie voor 2019 is de eerste collectie die wij in de winkel hebben. Een heerlijke kleurrijke collectie met fijne skate invloeden. Veel van de kinderkleding van dit Nederlandse merk is unisex. Tof voor zowel boys als girls. Kijk maar naar de stoere dungaree, de track pants, het bomberjackje en de tees. Ideaal want, is je mini er uit gegroeid dan kan dit naar je volgende spruit ongeacht of het een jongen of meisje is. (Neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mag ook). Maar natuurlijk hebben ze ook echte girls items zoals een hippe loose fit pants met box top in regenboogstrepen of een heerlijk zomerjurkje. Al met al we’re in love, jij ook?

kindertuinbroek, unisex kindertuinbroek, Ammehoela Dungaree Block, kinderkleding

meisjes zomerjurk, girls dress, Ammehoels woven dress

ammehoela jongens t-shirt, boys shirt, jongens t-shirt, Ammehoela

Deel dit artikel
[addtoany]