Algemene voorwaarden

Winkelnaam: Stoerkids
Website: Stoerkids.nl
Handelsonderneming: Stoerkids v.o.f.

Vestigingsadres & bezoekadres: Gijsbrecht van Amstelstraat 168, 1214BD, Hilversum
Telefoonnr.: 035 6242328
E-mailadres: info@stoerkids.nl

1. Algemeen

1.1 De volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten.
1.2 Nederlands recht is van toepassing op alle offertes, overeenkomsten, bestellingen, aanbiedingen, rechten en verplichtingen waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden.

2. Prijzen

2.2 Alle prijzen zijn in euro’s inclusief BTW m.u.v. zakelijke klanten met inlogcode.
2.3 Alle prijzen zijn exclusief verpakkings- en verzendkosten.
2.4 Alle prijzen zoals die op de internetsite zijn vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook.

3. Bestelling

3.1 Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van uw bestelling met de totale kosten, inclusief de verzendkosten.
3.2 Stoerkids doet zijn best om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet meer leverbaar is. In dit geval neemt Stoerkids zo snel mogelijk contact met u op.
3.3 De op de website getoonde kleuren kunnen licht afwijken van de wekelijkheid.
3.4 U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

4. Betaling

4.1 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
4.2 Betalingen kunnen direct en online gedaan worden via iDeal  of een overschrijving via bank- of girorekening. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om via Mr. Cash te betalen.
4.3 Betalingen via overschrijving van bank- of girorekening moeten binnen 7 werkdagen na besteldatum zijn voldaan. Tot die tijd zal het bestelde product gereserveerd worden door Stoerkids. Mocht de betaling na afloop van het termijn niet zijn ontvangen, wordt het artikel weer vrijgegeven voor verkoop.

5. Verzendkosten

5.1 De portokosten voor verzenden worden door Stoerkids in rekening gebracht.
5.2 De standaard portokosten in Nederland voor zendingen van kleding is € 4,95 per kledingstuk. Bij producten die niet door de brievenbus kunnen zijn de kosten € 6,95.
Bestellingen boven € 75,- worden gratis verzonden in Nederland.
5.3 Uw bestelling wordt afhankelijk van de grootte in een envelop of pakket verzonden.
5.4 Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Deze kunt u vinden onder verzendkosten.

6. Levering

6.1 Binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling wordt de bestelling aangeboden voor verzending bij De Fietskoerier. In steden waar zij niet zelf rijden werken ze samen met DHL.
6.2 Levering door De Fietskoerier of DHL/Selektvracht geschiedt normaal gesproken de volgende dag, wanneer het afleveradres in Nederland is.
6.3 Mocht het om een of andere reden niet lukken de bestelling binnen bovenstaande termijnen aan te bieden bij De Fietskoerier of DHL/Selektvracht dan neemt Stoerkids contact met u op.
6.4 Stoerkids is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door De Fietskoerier of DHL/Selektvracht als wel voor overschrijding van de aangegeven levertijden.

7. Retourneren

7.1 Stoerkids doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan binnen 14 werkdagen contact met Stoerkids op. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Wanneer is aangetoond dat een product niet aan de overeenkomst beantwoordt, heeft Stoerkids de keuze het product retour te nemen en het te vervangen door een nieuw product of de factuurwaarde van het product binnen 30 dagen terug te storten op uw bankrekening.
7.2 De kosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant.
Wanneer het hier gaat om een ruiling neemt Stoerkids de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor zijn rekening maar pas nadat het retourartikel weer in bezit van Stoerkids is.
7.3 een product kan niet teruggenomen of geruild worden wanneer:
– een product is voorzien van een bedrukking/belettering
– de kleding gedragen e/o gewassen is
– speelgoed gebruikt is en ontdaan van zijn oorspronkelijke verpakking/belabeling
– u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
– u de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd
7.4 Wanneer de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Stoerkids zorgen voor het verzenden van de juiste producten.

8. Aansprakelijkheid

8.1 Stoerkids kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Stoerkids verkochte producten.
8.2 Alle producten in het Stoerkids assortiment voldoen aan de strenge eisen waaraan baby- en kinderartikelen aan moeten voldoen. De door u bestelde producten bezitten die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kunt u per mail aan ons voorleggen.
8.3 Stoerkids is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die genomen worden die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
8.4 Stoerkids is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten als wel voor onjuiste of onvolledige informatie die onverhoopt in deze site zitten.
8.5 Kleuren kunnen afwijken als gevolg van beeldschermkwaliteit. Hiervoor is Stoerkids niet verantwoordelijk.
8.6 De plaats en grootte van de bedrukking op een koffertje, kledingstuk, schort of tas kan iets afwijken van de bedrukking weergegeven op de site. Hiervoor is Stoerkids niet aansprakelijk.

9. Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Stoerkids in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, zulks door de consument dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Stoerkids gehouden is tot enige schadevergoeding.

10. Intellectuele eigendomsrecht

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van Stoerkids.

11. Privacy- en cookieverklaring

Voor het afrekenen en verzenden van uw bestelling heeft Stoerkids een aantal persoonlijke gegevens nodig. Hiermee gaat Stoerkids zorgvuldig mee om. Ze worden uitsluitend gebruikt door Stoerkids en zullen nooit ter beschikking gesteld worden aan derden, behalve voor de noodzakelijke betaling en verzending.