Fold

Aden & Anais swaddles

Ze komen er weer aan! Van die eindeloos warme dagen. Dan gaan we met zijn allen naar de kust. Voeger liep ik te zeulen met zware strandtassen met stapels badhanddoeken. Oh oh…. nu moet ik eerlijk bekennen dat ik lieg. Vroeger liep mijn lief te sjouwen met zware strandtassen met stapels badhanddoeken. Want met 3 kinderen en 2 volwassenen is dat best een beetje gewicht naast de scheppen, emmertjes, het drinken, de bal, de broodjes, het fruit, droge kleren…. Noem maar op. Hoe blij ik ook werd van een dagje strand dit was toch altijd wel een dingetje.

Tot dat we 1,5 jaar geleden de fijne Aden & Anais swaddles bij Stoerkids gingen verkopen. Iedereen was altijd zo enthousiast over deze royale en zachte hydrofiele doeken, want multifunctioneel. Praktisch als ik ben ging er een lichtje branden! Waarom schaf ik niet voor iedereen een swaddle aan. Ze nemen veel vocht op, zijn in no time droog, nemen weinig ruimte in beslag en wegen nagenoeg nt!’iets. Best thing ever! Want inderdaad ze zijn het einde.

Nu gaat er nog maar 1 strandtas mee naar het strand. Met daarin in een groot dun picknickkleed en 5 swaddles. Daarnaast is er plek genoeg voor wat lekkers, speelgoed, zonnebrand en droge kleding. Meer heb je niet nodig. Dus…. De Aden & Anais swaddles zijn niet alleen een super kraamcadeau. Want als jonge ouder kun je echt niet zonder. Maar het is zeker ook een goede aanschaf voor praktische moeders met grotere kids. En…. zoals een oma laatst bij ons in de winkel zei: niets is beter om je auto en je glaswerk mee te poetsen dan een hydrofiele doeken. Dus mochten er over een groot aantal jaren gaten in mijn veel gebruikte Aden & Anais swaddles vallen dan hebben ze nog een bestemming. Ze mogen tijdens hun swaddle-pensioen mijn auto poetsen en ramen lappen. Ik kan alleen maar zeggen: ‘my money well spent’.

De Aden & Anais swaddles zijn bij ons zowel in 4-pack als per stuk te verkrijgen.

Check: http://stoerkids.nl/?s=aden+%26+anais&post_type=product

kraamcadeau, swaddle, aden & anais, aden anais swaddleaden & anais swaddles

Deel dit artikel
[addtoany]