Acties van Stoerkids

Bij Stoerkids hebben we altijd 2 leuke acties lopen:

Snoepje van de Week

Het Snoepje van de Week is in het leven geroepen omdat we wekelijks een van onze leuke producten in het zonnetje willen zetten. Het Snoepje van de Week wordt met een fikse korting aangeboden. De aanbieding loopt van woensdag tot woensdag.

Het Snoepje van de week wordt elke week gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Dus wil je op de hoogte blijven van deze actie ‘like us’ op Facebook.

Stoerste geboortekaartje

Daarnaast hebben we een doorlopende actie die draait om geboortekaartjes. Wij zien zoveel leuke dikke buiken en volgen de zwangerschap van onze klanten op de voet. Daarom vinden wij het ook erg leuk om hun geboortekaartjes te ontvangen. Hier worden we vrolijk van en het geeft ons nieuwe inspiratie.

Natuurlijk levert het jullie ook iets op als we je geboortekaartje ontvangen. Je krijgt dan van ons een cadeaubon van 5,- euro. Die je kunt besteden zowel in de winkel als in de webshop.
Uit alle toegestuurde kaartjes kiezen wij eens in de 3 maanden het leukste, stoerste, meest inspirerende kaartje. Degene van wie dit kaartje is ontvangt van ons een leuk cadeaupakket t.w.v. 30,- euro.

Meer weten kijk dan op Stoerste geboortekaartjes.